2777
2789
عنوان

معلم بی فکر

100 بازدید | 12 پست

سلام خانما، امروز دخترم امتحان ریاضی داشته، اول بگم دخترم شاگرد اول کلاسشونه همیشه نمراتش عالی بودن، امروز از مدرسه اومده میگه سوالات امتحان اصلا خانم قبلا درس نداده و راستم میگه وقتی رفتیم جلسه اولیا گفتن که خانم اصلا درس نمیده و امتحاناش هم خارج از درس دادنشه، دختر م داره گریه میکنه حالا میگم که اگه رفتم مدرسه با معلمش صحبت کنم. چی بگم به معلم؟؟؟ ❤

درخواست دوستی نده ممنون❤

مگه میشه معلم تا الان که دوماه از سال گذشته ،،درس نداده باشه،،،،،، اگه اینجوری باشه مطمینا همه ی دانش اموزا باید امتحان رو خراب کرده باشن،،،،با چند تا از مادرا هماهنگ کنید برید پیش مدیر

پایه ی چندمه؟ 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه معلم تا الان که دوماه از سال گذشته ،،درس نداده باشه،،،،،، اگه اینجوری باشه مطمینا همه ی دان ...

درس میده ولی مشابه چیزایی که تو امتحان میاره خارج از کتاب میاره، مادرا همه ناراضین و چن باری تو جلسه بهش گفتن ولی من چون دخترم همیشه نمراتش عالیه چیزی نگفتم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

درس میده ولی مشابه چیزایی که تو امتحان میاره خارج از کتاب میاره، مادرا همه ناراضین و چن باری تو جلسه ...

یعنی سوالا همو درس هست کلی تو کتاب نیست؟ 

خب این که طبیعیه والا واسه ماهم همیشه همین بوده

یعنی سوالا همو درس هست کلی تو کتاب نیست؟ خب این که طبیعیه والا واسه ماهم همیشه همین بوده

نه عزیزم، مثلا نکات لازمه رو نمیده، امروز سر امتحان گفته بچه ها اینو براتون توضیح ندادم تازه مونده به گفتنش، چیزاییم که تو کتابن بهشون درست نمیگه

درخواست دوستی نده ممنون❤

نه عزیزم، مثلا نکات لازمه رو نمیده، امروز سر امتحان گفته بچه ها اینو براتون توضیح ندادم تازه مونده ب ...

اهان پس اگه اینطوره که خدایش چجوری تا الان هیچ اقدامی نکردین طرف درس هم نمیده پس چیکار میکنه؟

اهان پس اگه اینطوره که خدایش چجوری تا الان هیچ اقدامی نکردین طرف درس هم نمیده پس چیکار میکنه؟

معلمش 27 سالشه همش توی کلاس سرش تو گوشیه، دخترم تا الان با کلیپ آموزشی مینداختش راه ولی الان دیگه نه نمیشه چون روشا فرق میکنه

درخواست دوستی نده ممنون❤

دخترم بیچاره از گوگل میبینه کلیپ بعد معلمش هی میارتش پا تابلو و دخترم توضیح میده و مثلا فعالیت های فارسی و هدیه و اینارو دخترم فقط دست بلند میکنه که جواب بده وگرنه این که اصلا هیچی نمیکنه بیخیاله

درخواست دوستی نده ممنون❤

دخترم بیچاره از گوگل میبینه کلیپ بعد معلمش هی میارتش پا تابلو و دخترم توضیح میده و مثلا فعالیت های ف ...

اول برو به مدیرش بگو ،بعد هم چند تا از مادرای کلاس با هم جمع بشید برید اداره آموزش و پرورش ،قسمت آموزش ابتدایی شکایتشو بکنین