2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و بچه دار راستشو بگین خونتون تمیزه یا نامرتب

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 42 پست
یا خدا خسته نباشی عزیزمواقعا اینجوری جونی نمیمونه واسه آدممن اگه شغلم اینجوری بود،همیشه خونه م کثیف ...

فقط لباس رو زمین رو مبل هست 

پنج شنبه صبح همه میریزم می‌شورم 

دستمال میکشم وسایلی که تا حالا روسن نشده آشپزخونه ای که تا حالا پخت پز شده از ساعت شش صبح پا میشم 12ظهر تموم میشه زنگ میزنم یا غذا بیارن یا میرم خونه خواهرام 

البته همسر من 23روز درماه خونه نیست 7روز هست راحتم ولی اون 7روز هم طفلک شام ناهار اصلا نمیخاد تا بتونم میخرم می‌زارم خونه ولی می‌دونم زن خوبی نیستم زن بیرون خونه هستم 

سر نماز فکر کنم مادرم دعام کرده همسرم آدم خوبیه

فقط لباس رو زمین رو مبل هست پنج شنبه صبح همه میریزم می‌شورم دستمال میکشم وسایلی که تا حالا روسن نشده ...

عزیزم

چه تقصیری داری؟

شغلت سنگینه، خودت اذیت نکن بابا

همون پنج شنبه ها نظافت میکنی هم عالیه

سلامتی و آرامش روان آدم از هر چیز مهم تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط لباس رو زمین رو مبل هست پنج شنبه صبح همه میریزم می‌شورم دستمال میکشم وسایلی که تا حالا روسن نشده ...

همسرت فقط یه هفته خونس؟والا خیلیم زن خوبی هستی چرا اینجوری میگی 

تا تمیزی از نظر بقیه چی باشه... آدم میشناسم همینجوری تند تند و سرسری همه رو میریزه رو سر کله هم در کمدم میبنده یه جارو الکی هم میکنه بعد میشینه میگه خونه ی من هر روز مث دسته گله.... آدمم میشناسم در کمدش رو که باز میکنی انقدرربا سلیقه چیده آدم لذت میبره خونه زندگی بوی تمیزی میده و همه جاا برق میزنه

من کادر درمانم شیفت ثابت صبح‌ هر روز ۷ تا ۲...

هر روز یه مرتب کوچیکی میکنم که نترکه خونه

در کل ظاهر خونه رو سعی میکنم‌حفظ کنم ولی اون طوری که برق بزنه هم راستش نیست

دخترام ۱۲ و ۵ ساله هستن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آفرین به صداقتت...اولین باری هست که به جرات دیدم یه خانم‌خانه دار صادقانه صحبت میکنه

والا خب😂😂 مگه میشه با بچه خونه مرتب باشه 

دو حالت داره در اینصورت یا باید خودتو اذیت کنی یا بچه رو ، بنظرم ارزششو نداره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

یه پسر یک ساله و یه دختر ۸ ساله دارم 

تا وقتی پسرم رو باردار بشم همیشه خونم تمیز بود 

الان واقعا شرایطش نیست 

فقط میتونم غذا درست کنم 

ظرف بشورم و لباسارو بدم ماشین 

دیگه بچه ی یک ساله و تکالیف مدرسه ی دخترم جونی برام نمیزاره 

کمک هم ندارم 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
حالت بد نیس بابتش؟من از مرتبو تمیز بودن خونه خیلی حس خوبی میگیرم ولی واقعا بزور میرسم کارای دیگرو ان ...

چرا خیلی حالم بد میشه ولی چیکار میتونم بکنم کابینتای اسپزخونه جنس یه جور بدیه مرتب کثیف میشه زیرش یه ذره بازه اشعال میره اون زیر بعد دیگه نمیشه دراورد 

پسر میریزه دعواشم میکنم تدکرم میدم درست بشو نیست رفته دیوارای حیاطو با مداد شمعی نقاشی کشیده حوصلم نشد برم بشورم ... کلاس انلاین زبانم دارم دیگه هیچی

اگه یه خونه بهتر  داشتم اینطوری کثیف نمیشد ...اشناا خدا به همه خونه های بزرگ شیک و نوساز بده به منم بده 😘