2777
2789
عنوان

کیا میخوان قبل عید اقدام کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
سلام بچه ها.اولین بار که باردار شدم سقط شد شهریور ماه.مردم و زنده شدم انقد سخت گذشت و اذیت شدم.توی ۴ ...

عزیزدلم 🥺 متاسفم 

انشالله زودتر بنیه تو قوی کنی دوباره باردار بشی و بساامتی بگذرونی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶ ماه پیش رفتم زنان گفت رحمت مشکل نداره و پاپ اسمیر و تست اچ پی وی هم دادم.منفی شد هر دو.

تنبلی تخمدان هم دارم.

از این ماه باید برم اقدام.همسرم بهم میگه ددباره برو دکتر اون گفت بعد بریم اقدام.🙂چرا انقدر مته به خشخاش میزاره.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
من ۶ ماه پیش رفتم زنان گفت رحمت مشکل نداره و پاپ اسمیر و تست اچ پی وی هم دادم.منفی شد هر دو.تنبلی تخ ...

عزیزم بنظرم دوباره برین دکتر و اینبار شوهرتون آزمایش های لازم خون و اسپرم رو بده خیالتون راحت بشه و اقدام کنین 

منم آبان رفتم دکتر و آزمایش و پاپ اسمیر دادم میخوام بهمن اقدام کنم اگه خدا بخواد 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
🥺🥺🥺واااای خب من خودم تک فرزندم و خیلی اذیت شدم از تنهایی و بی کسی

خیلی ناراحت نباش خیلی ها خواهر برادر هم دارن ولی بازم تنها هستن این به خود ادم ربط داره که چجوری باشه،من تک فرزندایی دیدم که خیلی موفقن و راضی بودن از تک فرزندی،کلا تو جامعه الان تک فرزندی فکر میکنم بهتره،نظر شما هم محترم من نظر شخصی خودمو بیان کردم شاد باشین

منم ماهه قبلی اقدام کردم ولی این ماه با ۳ روز تاخیر و علائم بارداری باز پری شدم

عزیزم طبیعیه که تا یک سال فک کنم …

ولی اگه دوس داشتین تحت نظر پزشک باشین اینجوری بهتره

چقدر بچه خوبه حس زندگی دوباره بهت میده مبارکت باشه عاشق بچه ام ولی شرایط مالی ندارم اگه پول داشتم پن ...

ممنونم عزیزم ❤️

انشالله شرایطتون به زودی باب میل بشه 

خیلی ناراحت نباش خیلی ها خواهر برادر هم دارن ولی بازم تنها هستن این به خود ادم ربط داره که چجوری باش ...

ممنونم عزیزم نظر شما محترمه حق دارین ولی من بعنوان تک فرزند میدونم که چقد سخته

اخه ی بار رفتم گف هیچ مشکلی نداری

تازه یه ماهه اقدام کردی عزیزم؟ 

اگه اینطوره که طبیعیه تا چند ماه 

البته رحمتو گرم کن شاید طبعت سرده

و اینکه همسرتون آزمایش بدن

دوتا رو با محبت ومتحد بار بیان نه مثل شوهر من برادرش وجود خارجی نداره بزاش روبروی هم باشن نگاه هم نم ...

اتفاقا شوهر منم با برادراش خیلی رودروایسی دارن اصلا صحبت نمیکنن 

ولی دقیقا من میخوام متحد و صمیمی باشن انشالله اگه خدا بخواد 

2810