2777
2789
عنوان

گلوریا

55 بازدید | 11 پست

توروخدا کسی تجربه استفاده داشته؟

سفارش دادم نمی‌دونم ولی چجوریه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی خوبه.۳سال پیش استفاده کردم .الان دوباره دنبالشم اگه مثل اون موقع خوبشو‌ پیدا کنم. فرشته ی ن ...

چقدر کم کردی باهاش عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنیم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
قرص اصلا مصرف نکندو ماه تلاش کنی ۱۰ - ۱۲ کیلو به راحتی بدون مریض شدن کم می‌کنی 😁 من خودم رژیم گرفتم ...

خیلی اشتها دارم خیلی افتضاح

شما از کجا سفارش دادی؟

یه سایت عزیزم پدرو اسمش فک کنم

خیلی باهاش کم کردم. تقریبا ۲۰ تا ۲۵ کیلو.

وای چه خوب عوارض نداشت برات