2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی میرم بزنم

101 بازدید | 9 پست

بچه ها چند ساعت دیگه میرم برای واکسن ۴ ماهگی دخترم

یکم استرس دارم از دو ماهگی آسونتره یا سخت تر 

چرا انقدر سرنگ هاشون کلفته مگه نباید نازک باشه واسه واکسن

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارتا واکسنه سه تاش تزریقیه یکیش خوراکیولی بچه من تب نکردعجیبه برای دوماهگی تب کرد این و نه

روتا ویروس هم زدن براش؟

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

بچه با بچه فرق داره

دختر من ۲ماهگی اصلا تب نکرد ۴ماهگی یکم ادیت کرد تب خفیف کرد ولی ۶ماهگی خیییلی بد بود خیلی تب ۴۰درجه استفراع جیع

واکسن یکسالگیم هفته پبش زده الان دوروزه افتاده به تب

بچه با بچه فرق دارهدختر من ۲ماهگی اصلا تب نکرد ۴ماهگی یکم ادیت کرد تب خفیف کرد ولی ۶ماهگی خیییلی بد ...

وقتایی که تب به ۴۰ میرسه چیکار باید کرد غیر استامینفون و پاشویه؟؟

وقتایی که تب به ۴۰ میرسه چیکار باید کرد غیر استامینفون و پاشویه؟؟

دیگه تا ۴۰ نباید صبر کرد

۳۹ که شد راه بیوفته سمت بیمارستان که کنترلش کنن

برای ما دوماهگی سختتر از ۴ ماهگی بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.