دوستان من عقدم عروسیم چند روز دیگس از بی پولی افسرده شدم .. هم همسرم کارش به. مشکل بر خورد نداره ... هم خانوادم تا خرخره گیر کردن تو قرض بخاطر عروسیم .. از درد دندونم بیدار شدم پول ندارم دوتا قرص بخورم صورتم ورم نکنه برا عروسی .. خیلی دلم گرفته صد تومن ندارم حتی تو کارتم .. بخدا روم نمیشه ب خانوادم بگم دیگ ... شوهرمم دوسه بار چیز بش گفتم نیورد برام شایدچون دستش خالیه وگرن قبلا میداد .. الان هزینه ها خانوادش بجاش تقبل کردن بدن مال عروسی اینا ... بخدا نزدیک عروسیمه یه ذره ذوق ندارم از بی پولی در خدی ک قرص ندارم بخرم .. ناله نیس ولی واقعا به شدن دلگیرم یعنی قراره اول عروسیمم همین باشم ده تومنم تو کارتم نباشه بتونم یه قرص بخرم
خانوادم خودشون وضع مالیشون متوسطه دیگ برام کادو سنگین خریدن رفتن زیر قرض .. بعد الان همشون لباس و ار ...
بلاخره تو هر خونه ای ی ژلفون پیدا میشه
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوادم خودشون وضع مالیشون متوسطه دیگ برام کادو سنگین خریدن رفتن زیر قرض .. بعد الان همشون لباس و ار ...
اها از این لحاظ. به خواهری خاله ای دوستی بگو عیب نداره یه ورق قرص بخرن. از این دندون درده راحت بشی فعلا تا یکی دو ماه آینده که وضعیت به حالت عادی برگرده بری دندون پزشکی. خدا بزرگه غصه نخور همه چی درست میشه.
من برای عروسیم حتی پول تاج کم آوردیم قرض کردم چون خانوادش حمایت نکردن وای باور کن همش میگذره الان بعد سالها به چنان آرامشی رسیدم که فکر میکنم خوشبختترینم
خانواده همسرم واقعا پولدارن در حد ملیاردر ... ولی خسیسن واقعا رفتن مثلا لبلس قبل عروسی بخرن حتی یه د ...
خب از شوهرت بخوا تا نخای از کجا بفهمه بد عادتم میشه
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍