2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 82031 بازدید | 1082 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم اصلا کسی تو خانوادشون شوهر کرده بااین تفکررات

نمیدونم🤦‍♀️

خدا کنه فقط شوهراشون خوب باشن بااین همه سختگیری.اگه این همه سخت بگیرن و شوهرا تو زرد از اب دربیان چی؟چقد غصه بخورن بخاطرِ اون پسرای دسته گلی که وسط خیابون کتک زدن😂😂

بیچاره ها شاید واقعا همه چیشون خوب بوده.

اتفاقا اکثر ازدواجای سنتی طرف هم شغل داره هم ماشین هم شخصیت و....

ولی ازدواجای عاشقانه ۹۰ درصدشون بی پول آسو پاس بدبختن که هیچی از خودشون ندارن و دختر مردمو عاشق میکنن ازدواج میکنن و دختره بایدبا بدبختی زندگی کنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
نمیدونم🤦‍♀️خدا کنه فقط شوهراشون خوب باشن بااین همه سختگیری.اگه این همه سخت بگیرن و شوهرا تو زرد از ...

طفلک کسایی ک بااینا وصلت کنن پسره ی بار کتک خورد رفت پی زندگیش بهتر این بود ک ی عمری کتک میخورد  

استارتر دقیقا حرف تو درسته و مطمئن باش زن داداشت حسودیش شده که اینجوری برخورد کرده ، کسایی هم که تو این تاپیک طرف زن داداشت بودن و میگن کار اون درست بوده ، انگار خودشون یه خواهر شوهر دارن که بهش حسودی میکنن و خودشون و جای زن داداشت میذارن که اگه این مدلی یه نفر خواهرشوهرشون و جلوی چشم اونا خواستگاری کنه از حسادت سکته رو میزنن برای همین هم هست که میگن خواستگاری اون خانم زشت بوده. 

خواستگاری سنتی همینه طرف میبینه و میاد با مادر یا خواهر و بزرگتر یا حتی خود طرف صحبت می‌کنه ، اگه موافق بودن شماره میگیره برای جلسه ی حضوری و آشنایی ، یه عده خودشون و تو این تاپیک جر دادن به طرفداری از زن داداشت حتی یه چیز روتین و معمول که خیلی پیش میاد رو بگن اشتباه بوده. زور زدن بگن ماست سیاهه.

من زنداداشام و خیلی دوست دارم اما اگه یه چنین برخوردی میکردن قطعا می‌فهمیدم که از روی حسادته نه این مزخرفاتی که اینا تو تاپیکت میگن که از شأن شما و فلان دفاع کرده.

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

بنظرم زن داداشت حق داشته البته میتونست انقدر تند واکنش نشون نده ضمنا اسم هر کی که تو مغازه یاتو کوچه ...

وا مگه چیه خواستگار دیگه 

پسندیده گفته اشنا شیم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چون این مدل رفتارارو در شان خانواده نمیبینه! اسم این خواستگاری نیست توهینه!

وا مگه چیه؟ 

می خوان اشنا بشن ایرادش چیه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
استارتر دقیقا حرف تو درسته و مطمئن باش زن داداشت حسودیش شده که اینجوری برخورد کرده ، کسایی هم که تو ...

دقیقا همینه

الان اگه استارتر نوشته بود داداشم از یه دختری این مدلی خوشش اومد 

اسی قبول نمی کرد

اینا می گفتن تو حسودی دخالت نکن

🤣🤣🤣🤣🥰

2810