2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 81482 بازدید | 1082 پست
چون حرفات چرت و پرته و مزخرفهخب با مادر مطرح کردن باز گفتی باید به قتل میرسوندیش🤣

یعنی یک درصد چیزی به اسم مبالغه بخدا اگر تو شنیده باشی 

اصلا همینجور سو برداشت کن و یار جمع کن چقدر بچگانه رفتار می کنید آخه من چی میگم به تو تو چی میگی به من 

من دارم باهات محترمانه حرف میزنم میگم برای من عجیبه برای شما عجیب نیست؟ شما از اونور درگیر تمسخر و و

بدترین برداشت رو از تو حرفهای من در اوردن هستی 

بخدا برای خودت میگم یه بحث ساده اس کنترل کن خودت رو اینقدر دنبال جلب توجه نباش

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداداش هم جزوی از خانواده اس اینقدر حسود دور ورت بوده صبح باید برم سرکار و وقتم تلف شد برای توصیح د ...

تو بیو زدی بیسواد انقد بیسوادی که نمیتونی منظورت رو بیان کنی خودت هم اذعان داری من ناتوانم!من گنگ حرف میزنم! 😂 بعد به من میگی گیراییت پایینه؟؟؟؟

زنداداش ازکی تا حالا دلسوز تر از مادر شده؟ تو از اونایی که تو همه کار دخالت میکنی و دخالت تو کار بقیه رو حق خودت میدونی! خواهر شوهر خودش پدر مادر داره زنداداش کیه این وسط! 

نه گلم چو فقط قتل برات عادیه!

تو اول منو ریپلای کردی نمیخوای ریپلای شی ریپلای نکن!!!!

اجی شما گفتی از پدر خاستگاری کنن خیلی بده خرابه فلانه،از مادر و خاهر خاستگاریت کنن بهترهخب این تاپیک ...

بنده ی خدا این حرف من در جواب توهینی بود که به پدرم کردن کاربرها 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
یعنی کامنتت و اون ادمهایی که لایک کردن چقدر مشخصه این سایت عروس پرسته زن داداشه حسوده

چ ربطی داره ناموسا ؟

ربطی ب عروس و مادرشوهر و خواهر شوهر و عروس و.... نداره 

زنه رسما دو بهم زنی کرده و هیچ فرقی با زنداداش حسوده اسی نداشته 

جفتشون لنگه هم بودن و باجی بهم نمیدادن

زنداداشش حماقت کرده ک حتی از رو حسودی ام شده انقد واکنش نشون داده اون خانم هم خیلی حماقت کرده ک گفته خوشحال نشد و فلان و بیشتر هیزم تو آتیش ریخته 

اجی شما گفتی از پدر خاستگاری کنن خیلی بده خرابه فلانه،از مادر و خاهر خاستگاریت کنن بهترهخب این تاپیک ...

گفتم من این صحبت رو راجع با خواستگاری پدرم از خواهرم زدم 

این خانم مغلطه کن و حرف تو حرف در بیار هم نمیتونه من رو مضحکه کنه نهایت دوتا توجه جلب میکنه تا خودش رو باهوش و اجتماعی نشون بده عزیزم

نه بخدا هیچیش نمیکردندروغو چسی های الکی و بی سرو ته که هناق نیست بزنه به جونشونیه چیزی میگن که خودشو ...

تو تصوراشون مادرشوهرمو جر میدادن تو واقعیت که اره بابا دستشم میبوسیدن که تو این بی شوهری ازشون خواستگاری شده... واقعا نی نی سایت جایه عجیبیه انگاری اصلا این ادما دور و برمون نیستن از فضا اومدن... 🤯

بعد همین شما بهت بگن کودن بهت بر میخورهگوینده گاهی قاصره از رسوندن منظور مستقیم شنونده تو باغ باشه م ...

ببین من تا الان به چو توهینی نکردم ولی تو به من گفتی کودن و گیراییت پایینه! اونی که کودنه تویی که خودت هم قبول دازی بلد نیستی حرف بزنی و فقط اراجیف میبافی، تو خودت نمیدونی چد میگی شنونده باید بدونه؟

تو فقط قتل بلدی🤣

یار جمع کردم؟ من چون حرفام درست بود از دیشب فقط 100 صفحه لایک شدم بعد تو که مزخرف میگی معلومه کسی نمیاد طرف تو!

تو قبلا یه عمل مغز داشتی

مغزتو برداشتن جاش دمپایی گذاشتن😂🤣👍

ولش کن هی میخام چیزی نگم نمیذارن

لطفا تاپیکت رو ببند البته اگر هنوز نیاز به نظرات گوهر بار عزیزان داری که هیچ حوصله ریپلای های چرت و پرت یکسری که دنبال جلب توجهن ندارم ممنون

2810