2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 80325 بازدید | 1082 پست
دیدی یه چیزی میگی خودت هم نمیدونی😂😂😂واکنش پدر تو به قتل رسوندن طرفه بعد تو میگی واکنش پدرم براتون ...

زنداداش هم جزوی از خانواده اس اینقدر حسود دور ورت بوده صبح باید برم سرکار و وقتم تلف شد برای توصیح دادن چیزهای ساده که گفتم برای ما عادی نبود و چقدر با برداشت های مسخرت وقتم رو تلف کردی لطفا دیگه ریپلای نکن متنفرم از کسایی که یکم درک بحث و. موضوع ندارن و  دیر میگیرن

گیراییت پایینه مجبوری بحث کنی من یچیز دیگه‌میگم گرچه گنگ چون گفتم در توصیفش ناتوانم بعد این یچیز دیگه برداشت میکنه همون برداشتش رو همه ریپلای میکنه به همه میگه

خدا نگهدار فقط دیگه‌ریپلای نکن لطفا 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
نمک دون الان کجاش مسخره کردن داشت خانم عاقل داریم صحبت میکنیم درست حرف بزن این ادا و اصول ها برای با ...

نمیدونی چطور منظورت رو بیان کنی؟ پس حرف نزن!

حرف زدن رو بلد نیستی حرف نزدن رو هم بلد نیستی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخخخخ والامیگن پسره زن میخواسته وگرنه عاشقت نبودهخب زن میخواسته که خاستگاری کرده اگر عاشق بود دخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣... منم مادرشوهرم منو دید پسندید برای پسرش گفت ی روز بیایین تو ی پارک که دختر و پسر همو ببینن... گفت برای دیدار اولیه خونه نمیاییم که اگه دختر و پسر همو نپسندیدن حرفی توش در نیاد که مردم نگن خواستگاری رسمی کردن پسره نپسندید... اگه این نی نی سایتیا بودن گمونم دهن مادرشوهرمو جر میدادن میگفتن بی عزتمون کردی جوابمون منفیه

نمیدونی چطور منظورت رو بیان کنی؟ پس حرف نزن!حرف زدن رو بلد نیستی حرف نزدن رو هم بلد نیستی؟؟؟

بعد همین شما بهت بگن کودن بهت بر میخوره

گوینده گاهی قاصره از رسوندن منظور مستقیم شنونده تو باغ باشه میفهمه چه خبره اگر احساس میکردی من دارم خیلی گنگ حرف میزنم آیت حالت تمسخر احمقانت و یار جمع کردنت رو تموم میکردی تا با هم مثل دو انسان صحبت میکردیم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
🤣🤣🤣🤣🤣... منم مادرشوهرم منو دید پسندید برای پسرش گفت ی روز بیایین تو ی پارک که دختر و پسر همو بب ...

نه بخدا هیچیش نمیکردن

دروغو چسی های الکی و بی سرو ته که هناق نیست بزنه به جونشون

یه چیزی میگن که خودشونم اصلا بهش اعتقادی ندارن

ازشون خاستگاری شه تا ۶ روز تو اونجاشون عروسیه که چقد خوبم که ازم خاستگاری شده

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ببخشید اخرین ریپلایمه یعنی خودتم قبول داری حرفات گنگه؟

اره عزیزم من خودم همون اول گفتم توضیح چنین چیزی برام آسون نیست اینکه عادت نداریم به چنین چیزهایی مشکل منم با اون خانمه که اینقدر حرف تو حرف میاره 

بعد همین شما بهت بگن کودن بهت بر میخورهگوینده گاهی قاصره از رسوندن منظور مستقیم شنونده تو باغ باشه م ...

اجی شما گفتی از پدر خاستگاری کنن خیلی بده خرابه فلانه،از مادر و خاهر خاستگاریت کنن بهتره

خب این تاپیکم توی متنش نوشته از مادرم خاستگاریم کردن،باز اومدی تعجب کردی،خب خودت باعث میشی بقیه دست بندازنت چون سر حرفای خودتم واینمیسی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
بعد همین شما بهت بگن کودن بهت بر میخورهگوینده گاهی قاصره از رسوندن منظور مستقیم شنونده تو باغ باشه م ...

خب واقعا حرفات مبهمه خاستکاری کردن هیچ چیز زشتی نداره ن از پدر م از مادر  قانون زندگیه      

2810