2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 80404 بازدید | 1082 پست
گمونم مقدماتی که نی نی سایتیا تو توهماتشونه همون تعقیب و گریزه... طرف خوشش بیاد بدوه دنبال دختره هی ...

خخخخخخخخخ والا

میگن پسره زن میخواسته وگرنه عاشقت نبوده

خب زن میخواسته که خاستگاری کرده اگر عاشق بود دختره رو گول میزد یه دور هم میبردش خونه اردک سخنگو نشونش میداد اخرم میگفت ما به درد هم نمیخوریم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ما پدرامون یه همچین چیزی هم بشه خودشو کوچیک نمیکنه بگیره پسر مردمو بزنهرک میگه نه یا اصلا با زبون به ...

والا من پسریو دوست داشتم باهام در ارتباط بودیم باررها رفت باپدرم صحبت کنه پدرمم محترمانه جوابشو میداد ولی وقتی دید پسره ول نمبکنه فوشش داد  ک بیخیال بشه همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خب کلا اینجا خانواده شوهر ینی قوالظالمین 🤣🤣مرد مطلقه رو خراب میدونن زن مطلقه رو فرشته دو عالم ...

به زن مطلقه نگو مطلقه بگو زنی که مجرده.. یعنی فقط با کلمات بازی کردنشون و ادعایه کلاس و فرهنگ شدنشون ادمو حرص میده😂 حالا همین اسی تاپیک بزنه من مجردم تو خیایون از زن داداشم خواستگاری شد من این حرکتو زدم به خدا قسم همه میان میگن از حسادت مردی که زن داداشتو پسندیدن برا همین این حرکتو زدی

من این رو بی غیرتی میدونم در کمال بی شرمی کسی از دختر ۱۷ ساله شما بدون مقدماتی خواستگاری کنه و شما ...

پسره خاستگاری کرده یا پدرمادری چیزیش؟؟

پدر و مادر نه خاله و عمه😐😐😐😐😐😐واقعا زبان قاصره از این میزان.......

خب ... دیگه بخدا یعنی هر چی من میگم یه چرتی و پرتی از توش در میاری به یه منظور دیگه میگی الان یجور حرف من رو جلوه نده انگار منظورم این بوده که خاله و عمه نزدیک تر از پدر هستن منظورم این بوده خواستگاری از یک پدر توسط یک غریبه که هیچ اشنایی قبلی نبوده خیلی دور از ذهنه تا اینکه شما یه خانمی کنارت باشه نفهمن عمه مادرت خواهرت با اون مطرح کنن یا با خودت 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خب ... دیگه بخدا یعنی هر چی من میگم یه چرتی و پرتی از توش در میاری به یه منظور دیگه میگی الان یجور ح ...

خب اسی هم از مادرش ازش خاستگاری کردن پدرش نبوده که شما ازون اول اوندی گفتی وااااای چه فلان چه بیسار

تو که متن تاپیکو دیدی چرا تعجب کردی؟

2810