2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 80335 بازدید | 1082 پست
زن داداشه از حسادت داشته منفجر میشده گفته چکار کنم بحث تموم شه بچه رو از بغل زنه کشیده رفته که اسی و ...

بعد نگا این دلیلِ بی منطقش😂😂

نمیدونسته چی بگه گفته شاید دزد باشه

اره چن ملیارد مغازه و بار رو بذاره ویلون و بچه تورو بدزده.عقل نداره دیگه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
عزیزم اینجا نی نی سایته عروس هررررر کار کنه حق با اونه... حتی این حرکت احمقانه و حسودی واضح رو میگن ...

حرصمونو درمیارن و میگن‌چرا عصبی هستین😂

چون ما حرف حرص دراری نمیزنیم ولی اونا‌میزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم خانومای این سایت شوهراشون اسماشونو انداختن رو برج خلیفه و خواستگاری کردن اخه وقتی کسی نه شما ...

میگن اگر توزو واقعا میخاست میمد دنبالت خونه رو پیدا میکرد فیلم هندی زیاد میبینن  

عقل نداره راحت زندگیشو میکنه

فعلا که هر روز داره از یه جاییش میسوزه

بدبخت انقد که درگیرِ توعه درگیر زندگی خودش نیست

خودشو بی حرمت کرده بهش بی احترامی هم بشه گله میکنه.رفتارای بچگانه اش باعثِ کدورتا شده

میگن اگر توزو واقعا میخاست میمد دنبالت خونه رو پیدا میکرد فیلم هندی زیاد میبینن

اره راه میفتاد دنبالتون که بدتر بود احساس نا امنی داره کسی و تعقیب کنی ولشون کن اینجا بیشترشون مثل زنداداشتن فضول و نخود هراش و همیشه تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن واسه همین بهش حق دادن

بعد نگا این دلیلِ بی منطقش😂😂نمیدونسته چی بگه گفته شاید دزد باشهاره چن ملیارد مغازه و بار رو بذاره ...

دیگه چی میباس بگه؟ چع دلیلی برای این حسادت ضایش میاورد؟ نشستع با عقل ناقصش فکر کردع بچه رو کردع بهونه فکر کرده اسی و مادرشم سادع ان حرفشو باور میکنن 🤣

عزیزم اینجا نی نی سایته عروس هررررر کار کنه حق با اونه... حتی این حرکت احمقانه و حسودی واضح رو میگن ...

اینجا عروس ها خیلی حسودن خودشون کنار مادرشوهر هستن میگن ازمون خواستگاری شده و افتخار میکنن ولی یکی از خواهررشوهر مجرد خواستگاری کنه زشت میدونن🤣

2810