2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
والا بنده خدا چیکا میکرد اخه من نمیفهمم

یه سری ها عجیبن 

زن داداشم که معلومه حسودیش شده ولی بقیه که کارش رو تایید میکنن 

قطعا اسی از اینکه توسط یکی پسندیده شده وازش خواستگاری کردن حس خوب گرفته با اینکه ردش کرده 

ولی زنداداشه خیلی سوخته که خواهر شوهرش رو پسندیدن

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن دادشت حسادت کرده. وگرنه هیچ دلسوزی از طرف زندانش وجود نداره مطمئن باش....خواستگاری اون فروشنده ه ...

اخه چون غریبه هستن هیچ شناختی نداریم راستش میترسم   وگرنه اون بنده خدا هیچکار زشتی نکرد 

جواب نداشتی بدی جونم🤣حرف حساب جواب نداره بایدم جواب ندی😉

من این مدل خواستکاری برای خودم زمان مجردیم نمیپیندیدم مطمینا برای دخترمم اینجوری خواستکاری کنن برخورد بسیار تندی میکنم.

شماهم درپناه خدا همبنجوری سوهر کن موفق باشی

الان داشتی میگفتی زن داداشم دخالت کرده بعد میگم به مادر یا داداشت بگو بهش تذکر بدن میگی تذکر چیه ؟

براچی تذکر بدن مگه خاستگاری کردن جرمه پسره خاهرشو فرستاده از مادرم شماره خونمونو بگیره بزرگترشو بفرسته جلو چیش زشته چیش تذکر داره مگه خاستکاری کردن جرمه   

اینجا خیلی از کاربران نوجوان هستند و نطر میدن .روی همه نظرات حساس نشو عقل و منطق خودت چی میگه

دقیقا منطق خودم نه هست چون کوچکترین شناختی روش نداشتم  ولی محترمانه گفتیم نه دیگه دعوا بحث نداشت

خانم از من به شما یه نصیحت خواهرانه با این کاربر بحث نکن کلا ایشون براشون همه چیز عادیه با هیچ‌ مسىل ...

بله متوجه شدم. گویا بچه‌سال هست 

چون طفلک حتی نفهمید ریپلایی نکن یعنی چی! بعد چطور انتظار داشته باشیم میزان زشتی و رفتار تحقیرآمیز اون خانم فروشنده‌رو بفهمه! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
براچی تذکر بدن مگه خاستگاری کردن جرمه پسره خاهرشو فرستاده از مادرم شماره خونمونو بگیره بزرگترشو بفرس ...

چونه میزنی با آدمهایی که نمی دونی چند سالشونه از نطر عقلی و سنی .؟؟

2810