2777
2789
عنوان

روتختی های شما چروک یا بو نمیگیره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بحث من بوی پا نیست چروک بودن روتختیه

اولا تخت خواب محل استراحته باید تمیز باشه یعنی از اول شوهراتون رو عادت بدین خودتونم رعایت کنید با لباس بیرون یا کثیف یا بدن عرقدار و بودار نرید تو تخت قبلش ی دوش بگیرین حتی شده گردن ب پایین رو بشورین لیف بزنید 

دیگه روتختی بو نمیگیره 

برا صاف شدن روتختیت جنسش اگه لایکو و نخه اتو کن روشو  اکر ساتن و .... ی پارچه بنداز زوش بعد اتو کن صاف میشه 

برا شستنش بده بیرون 

❤️❤️❤️
داخل ماشین میندازید ؟

روتختی و روبالشتی ها توی ماشین. پتو رو میدم بیرون بشورن. چون خودم جا ندارم.و اینکه خودم بشورم  از شکل میفته. نمیدم بیرون تمیززز و معطر بهم پس میدن😍

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقامنم گلم شب موقع استراحته نمی شه بابوی گندخوابیدباید بوی شوینده بده

آره وای چندجا رفتم ک بالشت برام آوردم تا زیر سرم گرفتم انقدررر بو تف و دهن داده ک عوق زدم واقعا باورم نمیشه بقیه چجوری سر رو اون بالشت‌ا میزارن ک انقد بو دهن میده یا بو سرچرب🤢🤢🤮🤮

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
روتختی و روبالشتی ها توی ماشین. پتو رو میدم بیرون بشورن. چون خودم جا ندارم.و اینکه خودم بشورم از شک ...

میدم بیرون....

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

مگه چند روز ب چند روز میرید حموم ؟والا من هر روز حمومم  نمیشه هر روز شست که 

من هفته ای ، ده روزی ی بار رو بالشی و کاور خوشخواب رو‌میشورم 

پتوش هم ۲ماه ی بار 

چون بدون دوش گرفتن و شستن تنمون اصلا تو تخت نمیریم 

❤️❤️❤️
روتختی و روبالشتی ها توی ماشین. پتو رو میدم بیرون بشورن. چون خودم جا ندارم.و اینکه خودم بشورم از شک ...

میخواستم پتو بدم بیرون بشورن یکی گفت با پتوهای دیگه میشورن که ممکنه برا زیر بیمار بوده باشه دیگه اصلا نتونستم بدم بیرون پتو هامم سنگین

عزیزم‌رو تختی رنگش نمیره ؟ آخه چطوری بشورم منظورم ملافش نیستا خب چروک نمیشه ؟ بنظر من باید بدم خشک ...

چرا کمرنگ شده 2 تا تا الان روتختی عوض کردم

چاره ای نیس باید موقع خواب همه چی تمیز و خوشبو باشه

من ميندازم ماشین با نرم کننده شست و شو دستی میزنم ک خراب نشه روتختیم

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
میخواستم پتو بدم بیرون بشورن یکی گفت با پتوهای دیگه میشورن که ممکنه برا زیر بیمار بوده باشه دیگه اصل ...

نه گلم.من حضوری هم دیدم.تکی میندازن چون حجیم هستند‌.

من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

خب من وسواس فکری دارم حس میکنم دارم دیونه میشم می‌شینم همه چیو بو میکشم پتو‌بالش متکا به کوچولو ک بو نمیدهد ی قسمت میندازم داخل ماشین حتی اگه یه روز قبلش شسته باشم خب‌رو تختی  میلیاردی هم آدم بهره با این وضع خیس خوردگی از بین میره

واااقعااا چ‌خوب حنا رنگی دارم تو خونه ببینم امتخان میکنه اخه خودم یبار حنا گذاشتم حس میکردم پام بو م ...

ببین کلا این حنا گذاشتن ماهی ۲بار ۳شب پشت هم خیلی خوبه برا پاکسازی بدن 

تمام سموم و سودای بدن  از کف پا خارج میشه 

ممکنه کف پاش سیاه بشه ک نشونه ای پاکسازی بدنه عالیه 

خیلیا دیدم بوی پاشون بعد حنا گذاری رفع شده

❤️❤️❤️
2810