2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی خوابی هر مرضی رو ممکن می کنه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نه تنها دیر خوابی بلکه کم خوابی ؛ یا حتی خواب نامنظم خواب زیاد دیر خوابیدن اینا همه تاثیر به شدت مست ...

عزیزمدمن چهار ساله دیر خوابی دارم.. اونم نه دیر خوابی معمولی ها.. اینجوری که تا پنج صبح بیدار.. به شدت هم ریزش مو دارم موهام کم شده.. یغنی ممکنه بخاطر این باشع ؟؟

عزیزمدمن چهار ساله دیر خوابی دارم.. اونم نه دیر خوابی معمولی ها.. اینجوری که تا پنج صبح بیدار.. به ش ...

صد درصد بخاطر ایناست 

این همه تایم خوابیدن رو خراب کردی : 

مغز رو داغون می‌کنه پیری زود رس میگیری

بله تاثیر داره

من بخاطر تنطیم نبودن خوابم باردار نمیشدم هورمونام بهم ریخته بود قندم رفت بالا کبدچرب

خوابمو تنطیم کردم ۱۰میخوابیدم همه چیم نرمال شد باردار شدم

الانم بیدارم چون بچم مریصه میترسم تب کنه

خواب هورمونارو تنطیم میکنه

من ده سال شبا مثل جغد بیدار بودم