2777
2789
عنوان

اینده کسی که خطا زیاد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 27 پست
خود خداراه توبه و جبران را باز گذاشتهتازه گفته که توبه کاران رو دوست دارهو بزرگترین گناه را ناامیدی ...

یچیزی ته قلبم میگه انگار فرصت زیاذ داشتی و استفاده نکردی

من امروز تا حد مرگ و ابروریزی رفتم خدا ابرومو خرید

اینقذ استرس به جون کشیدم و اینقد التماس کردم که صدامو بشنوه ولی هنوزم ترس از دست رفتن ابرومو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادت بیار ک انسانی خطا گناه هم واسه انسانه واس همین میگن انسان جایز الخطاس پس خودت رو انقدر سرزنش نک ...

ترس از دست رفتن ابرومو دارم ترس ناراحتی خانوادمو دارم

وگرنه هربلایی سر خودم بیاد مهم نیست

استرس بابت اشتباهایی که کردن استرس بابت ترس ابرو..

اگه تو دنیا کسایی باشن که عاقبت بخیر میشن همین ها هستن 

وگرنه اونایی عاقبت بخیر نمیشن که از اشتباه کردن هیچ عبایی ندارن و تکرار میکنن و بهش افتخار هم می‌کن گاهی

اگه تو دنیا کسایی باشن که عاقبت بخیر میشن همین ها هستن وگرنه اونایی عاقبت بخیر نمیشن که از اشتباه کر ...

خدا از دهنتون بشنوه بعضی وقتا فکرمیکنم من نباید تو زندگی اینقد استرس میکشیدم اینقد تاوان پس میدادم😭😭

خدا از دهنتون بشنوه بعضی وقتا فکرمیکنم من نباید تو زندگی اینقد استرس میکشیدم اینقد تاوان پس میدادم😭 ...

برای اینکه دچار وسواس گناه و نامیدی نشی به خدا رو بیار و این بدون هیچ کس کامل نیست و همه تو زندگیشون خطا و اشتباه دارن حتی آدم هایی که فکرمون نیاد طرف یه اخم تا حالا کرده باشه 

امام علی علیه السلام اگه پرده ها برداشته میشد و عیوب انسان ها بهم آشکار میشد میت ها دفن نمیشدن. 

یعنی انقد آدم ها از هم بیزار می‌دن که حاضر نبودن جنازه هم دفن کنن 

ولی خدا ستارالعیوب هست و این اصلا خصلت خدا هست، بخاطر راه توبه که برامون گذاشته 

و انسان وقتی توبه واقعی کنه خدا هیچوقت ابرو بنده اش نمیذاره بره و بهترین شکل محافظت میکنه خدایی که در صورت توبه اون اعمال بد رو تبدیل به خیر و حسنات میکنه قطعا اون آثار بد دنیایی اش هم تبدیل به خوبی میکنه پس جای ترس نیست هر چند آدم با توبه همیشه از کارش پشیمون هر موقع یادش بیاد ولی دیگه نباید بترسه و به رحمانیت خدا فقط امید داشته باشه و به زندگیش ادامه بده معنای توکل هم همینه غیر این نیست 

برای اینکه دچار وسواس گناه و نامیدی نشی به خدا رو بیار و این بدون هیچ کس کامل نیست و همه تو زندگیشون ...

خدا بهتون سلامتی و شادی توام بده

تنها خطایی ک من تو زندگیم کردم که بخاطرش اینهمه تاوان و استرس کشیدم صحبت با نامحرم بود که امروز نزدیک بود ابروی خودم خانوادم بره هرچی التماس کردم انگار غضب کرده بود بهم خدا ناراحت بود چون فرصت بهم زیاد داده بود ولی ابرومو خرید خودش

اما همش این استرس تو وجودمه که نکنه تموم نشده باشه نکنه ابروم بره نکنه بخوابم بیدار بشم ابرو رفته باشه😭😭

خدایا به بزرگیت قسم ببخش منو ببخش این بنده گناهکارتو