2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از مردا پشت تلفن خیلی جواب خوب میده من هم تو داداشام دیدم هم شوهرم

مال ما ک پشت گوشی بدتر میشه فقط از نزدیک

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

ینی به نظر شما پشت تلفن بهتره؟

برای من که بهتره ...من تلفنی باهاش حرف میزنم خوب گوش میده انگار تمرکز بیشتره از هم دوریم بهتر جواب میده تو خونه تیوی وبچه وچهره ی همو میبینیم انگار عکس العملا وقیافه بهم میزنه درک صحیح رو

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
باید ببینی رو شوهرت کدوم جوابهشوهرمن فقط فیس تو فیس جواب میده روش

من پیام رو میدم اونم جوابو میده وقتی اومد خونه دوباره با هم حرف می‌زنیم 

چون من یسری حرفارو یادم میره فیس تو فیس بزنم

من پیام رو میدم اونم جوابو میده وقتی اومد خونه دوباره با هم حرف می‌زنیم چون من یسری حرفارو یادم میره ...

یعنی میگی تو پشت گوشی بیشتر جواب میده؟

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

خو حالا یبار تو برو دفعای بعد اون میاد😁شوخی کردم شما کوتاه بیا دیگه

منم خیلی وقتا کوتاه اومدم البته اونم کوتاه اومده

حس می کنم برم اون فکر میکنه حق با خودش بوده و من مقصرم

اسیییی جون من برو از پشت بغلش کن اگ چیزی گف بهش بگو بدون تو نمیتونم بخوابم باید ی اتصالی داشته باشیممم 

منم خیلی وقتا کوتاه اومدم البته اونم کوتاه اومدهحس می کنم برم اون فکر میکنه حق با خودش بوده و من مقص ...

ن تو برو ولی بعدا بگو که ناراحت شدی و اینا 

وهمون حرفایی که اون خانووم زد رو

یکمم قربون صدقه ریز با چاشنی ناز وعشوه بزن تنگش کارو جمع کن

2810