2777
2789
عنوان

کاری که همسرم با من کرد دشمنم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7762 بازدید | 167 پست
آره یکی از دلخوری هام همینه حداقل پیج کاری رو بلاک نمی‌کرد حداقل بیست هزار نفر می بینن

بنظرم زیاد پیگیرش نشو بزار خودش برگرده ، اگرم خواستی پیام بدی به حالت التماس و استیصال نباشه اصلا چون تا اخررر رابطه کارت همین میشع اون قهر کنه تو بری دنبالش 

نهایت یه پیام بده که این چه کاریه کردی ابرومون رو داری میبری کار تو از حرف من بدتره 

نه ناراحت باش نه عصبانی ، توام فاز دلخوریتو داشته باش 

بزار بفهمه نمیتونه با بلاک و قهر تورو تحت فشار بزاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس می کنم امشب سنکوپ کنم

دختر تو عقل نداری؟😳😳پیامهای تو داره به اون میرسه هر بار تو به اون پیام میدی و خودتو کوچیک می کنی اون داره کیف می کنه می خواد بیشتر خودتو کوچیک کنی تا دیگه بدون اجازه اون آب هم نخوری می‌دونم الان تو عقدی و عاشقانه دوسش داری اما کمی به خودت مسلط باش  دیگه از این لحظه به بعد  پیام نده و در سکوت کامل باش حتی با خانوادشم در ارتباط نباش چند، حتی اگه جواب داد هم جواب نده بزار حال تو رو درک کنه سکته رو میزنم به خدا و زودتر برمی گرده اینو کسی بهت میگه که با آدمی زندگی کرده که ده پله از نامزد تو بدتر بود به اینا التماس کنی زندگیو باختی

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بنظرم زیاد پیگیرش نشو بزار خودش برگرده ، اگرم خواستی پیام بدی به حالت التماس و استیصال نباشه اصلا چو ...

باشه عزیزم 

انقد بهم فشار اومده 

که دارم فکر می کنم اگر برگشت و یه روزی قهر کردیم ازش همین مدلی انتقام بگیرم 😂🤭 ببین دیگه چقدر روم فشاره 

دختر تو عقل نداری؟😳😳پیامهای تو داره به اون میرسه هر بار تو به اون پیام میدی و خودتو کوچیک می کنی ا ...

من شخصیتش رو میشناسم آدمی نیست که از زجر کشیدن من لذت ببره و کیف کنه 

می‌دونم الان خودش هم در عذابه 

جور دیگه ای داره عذاب می کشه 

ولی باشه سعی می کنم آرامشم حفظ کنم تو این دوروز متن از شدت عصبانیت پیگیرش نشدم 

ولی امشب یهو حالم بد شد ... چندتا پیام براش ارسال کردم 

باشه عزیزم انقد بهم فشار اومده که دارم فکر می کنم اگر برگشت و یه روزی قهر کردیم ازش همین مدلی انتقام ...

اره حواست باشه خلاصه کنترل شده رفتار کن ساده نگیر همه چیزو 

منم اینارو با تجربه یاد گرفتم😂

باشه عزیزم انقد بهم فشار اومده که دارم فکر می کنم اگر برگشت و یه روزی قهر کردیم ازش همین مدلی انتقام ...

دقیقاً،،یه بار نه،،همیشه اینجوری رفتار کن اینجوری ازت حساب می بره تو حالا یه اشتباهی کردی یه حرفی زدی پیش میاد دیگه ، آدمه، خودش اشتباه نمی کنه؟ پیگیرش باشی پر رو میشه اصلا اگه پیامم داد زنگم زد جواب نده یکی دو روز آنلاین نشو بزار سکته کنه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
من شخصیتش رو میشناسم آدمی نیست که از زجر کشیدن من لذت ببره و کیف کنه می‌دونم الان خودش هم در عذابه ج ...

می دونم اونم دوست داره اما میخت رو از اول محکم بکوب خودتو ضعیف نشون نده 

خب اون الان منو بلاک کرده به نظرت پیگیرم هست؟

میشه نترس

اره حواست باشه خلاصه کنترل شده رفتار کن ساده نگیر همه چیزو منم اینارو با تجربه یاد گرفتم😂

سلام اومدم خبر بدم که همسرم تقریباً یک هفته قبل منو از بلاک در آورد اما رفتار جفتمون به شدت سرد بود 

من معذرت خواهی هم کردم 

اما همچنان سرد هست و میگه حالا حالا ها طول می‌کشه فراموش کنم 

منظورش این هست میخواد حالا حالا ها منو زجر بده 

منم از رفتارش خسته شدم و گفتم جدا بشیم و باهاش خداحافظی کردم 

الان هم یه جورایی منگ هستم 

خسته شدم از کینه ای بودنش 

می دونم اونم دوست داره اما میخت رو از اول محکم بکوب خودتو ضعیف نشون نده

سلام اومدم خبر بدم که همسرم تقریباً یک هفته قبل منو از بلاک در آورد اما رفتار جفتمون به شدت سرد بود 

من معذرت خواهی هم کردم 

اما همچنان سرد هست و میگه حالا حالا ها طول می‌کشه فراموش کنم 

منظورش این هست میخواد حالا حالا ها منو زجر بده 

منم از رفتارش خسته شدم و گفتم جدا بشیم و باهاش خداحافظی کردم 

الان هم یه جورایی منگ هستم 

خسته شدم از کینه ای بودنش