2777
2789
تورو خدا حلال کنید کمک میخوام ازتون ...از بس گریه کردم چشام باز نمیشن فقط بهم بگید میشه دوتا بچه ی ا ...

بله میشه. ولی مینور مگه گریه داره؟ مینور چیزی نیست که!

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بله میشه. ولی مینور مگه گریه داره؟ مینور چیزی نیست که!

همینطوری پسر کوچیکه رو برای بار اول بردم ازمایشگاه چکاب پونزده ماهشه...فریتینش پنج رنج نرمالش زده 10تا 148 ...از اونور مینوره...دارم سکته میکنم ب خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری پسر کوچیکه رو برای بار اول بردم ازمایشگاه چکاب پونزده ماهشه...فریتینش پنج رنج نرمالش زده 10 ...

من مینورن، هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم. خواهرزاده‌م مینوره، توی تیم ملیه. یه تیم ورزشی. مادرشوهرم مینوره، مشکلی نداره. مینور که چیزی نیست. تعجب میکنم از واکنشتون.

بچم تغذیش خوب بود مرغ گوشت تخم مرغ موز قطره شم میدادم...چرا باید فریتینش اینقدر کم باشه ..میترسم چیز ...

دکتر ببرش بپرس. بیخودی خپدتو اذیت نکن و ناراحتی نکن.

دکتر ببرش بپرس. بیخودی خپدتو اذیت نکن و ناراحتی نکن.

سلام عزیزم .ناراحت مینور بودنش نیستم خودمم مینورم ...بیشتر بخاطر فریتین خونشم که خیلی پایینتر از نرمال ....امروز میبرمش دکتر ...ممنونم🌷🌷

سلام عزیزم .ناراحت مینور بودنش نیستم خودمم مینورم ...بیشتر بخاطر فریتین خونشم که خیلی پایینتر از نرم ...

بگو بعدش دکتر چی گفت. نگرانم منم. ایشالا هیچی نیست

تورو خدا حلال کنید کمک میخوام ازتون ...از بس گریه کردم چشام باز نمیشن فقط بهم بگید میشه دوتا بچه ی ا ...

آره

دخترای خواهرشوهرم 

مگه مینور چیه!!!؟؟؟ دختر منم مینوره شوهرم مینوره خداروشکر هیچ مشکلی هم نیست

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن