2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حیوون بودنطفلیو سوزوندن

تازه مرده اعتراف کرده خفش کردیم نمرده بود هنوز جون داشت ولی بیهوش بود بعد آتیش زدیم 

ببخشید نصف شبی عصابتون بهم میریزه ولی جسدش و پیدا کردن دستاش و توهم جمع کرده بوده و حالت چنگ زدن انگار میخواسته تکون بخوره ک نسوزه 

یک مرد وقتی یک زن رو بکشه دیه داره گلم ؟ 😐 یعنی خانواده ی مرد باید به خانواده ی زن دیه بدن برای قصا ...

شاید دارم اشتباه میکنم. تا حالا مطمئن بودم. بذارید از همسر برادرم بپرسم. ایشون وکیله. میگم اینجا عزیزم بعدش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
شاید دارم اشتباه میکنم. تا حالا مطمئن بودم. بذارید از همسر برادرم بپرسم. ایشون وکیله. میگم اینجا عزی ...

ن گلم چون دیه ی زن نصف دیه ی مرده اگر ی مرد زنی رو بکشه خانواده دختر برای اینکه قاتل دخترشون اعدام بشه باید نصف دیه رو بدن 

چون دیه ی زن نصفه

شاید دارم اشتباه میکنم. تا حالا مطمئن بودم. بذارید از همسر برادرم بپرسم. ایشون وکیله. میگم اینجا عزی ...

باشه عزیزم ولی من تقریبا مطمئنم😅 چون سر مسائلی که برام پیش اومد اینقدر رفتم زیر و بمِ قوانین رو درآوردم و فهمیدم چه قوانین ضدِ زنی داریم که حالم بد شد و یه مدت هم فاز فمینیستی برداشته بودم 🤕😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
ن گلم چون دیه ی زن نصف دیه ی مرده اگر ی مرد زنی رو بکشه خانواده دختر برای اینکه قاتل دخترشون اعدام ب ...

خب منم همینو میگم. میگم دیه داره، اما نصف یه مرد. کاربر مهرآبانم ولی میگن زن دیه نداره.

باشه عزیزم ولی من تقریبا مطمئنم😅 چون سر مسائلی که برام پیش اومد اینقدر رفتم زیر و بمِ قوانین رو درآ ...

همین نصفه هم ضدزنه دیگه گلم. چرا باید نصفه باشه؟ 

قانون رو باید با توجه به شرایط و تغییر جوامع عوض کنن.

خب منم همینو میگم. میگم دیه داره، اما نصف یه مرد. کاربر مهرآبانم ولی میگن زن دیه نداره.

نههه عزیزم 😧🤦‍♀️ اشتباه خوندین . من کجا گفتم زن دیه نداره؟😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب پس متوجه حرف هم نشدیم 👌🥴💗

فکر کنم شما منظور منو اشتباه برداشت کردین😂❤️

حرف من و استارتر یکی بود در مورد دیه 🥴 

2810