2777
2789
عنوان

باردارا نیایین تو این تاپیک ❌❌😁 یروز تو حمووم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 101 پست

@لینداخانومی    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

عزرائیل بوده

نه بابا 

من هیچ صورتی ازش ندیدم 

شنل رو سرش بود یه حس عجیبی بهم میداد 

ببین صورتی ازش نمیدیدم ولی میدیدم خیره شده به رخت خوابمون😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدممممالان میخونم

♥️🫂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

باطلش کردین‌؟

فقط با صدای قرآن و توکل و توسل ...

از یه بزرگی پرسیدم گفت پیش هیچ دعا نویسی نرو بدتر کارت گره میخوره 

فقط چهارقل آیه الکرسی سوره بقره با صدای بلند تو خونه پخش بشه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

نه بابا من هیچ صورتی ازش ندیدم شنل رو سرش بود یه حس عجیبی بهم میداد ببین صورتی ازش نمیدیدم ولی میدید ...

تف میکردی تو صورتش، یه سوال گفتی طلسمتون کرده بودن؟ من میدونم دعا و اینا وجود داره حتی خود پیامبرم دعا میکردن، اما یعنی خدا مواظب ادم نیست؟ انقدر راحت میذاره به بندش نزدیک شن؟ 

تف میکردی تو صورتش، یه سوال گفتی طلسمتون کرده بودن؟ من میدونم دعا و اینا وجود داره حتی خود پیامبرم د ...

عزیزم خود خدا آدمایی که دنبال جادو باشن و واسه دیگران یا خودشون بگیرن نفرین کرده...

ولی متاسفانه هر کار بگی از این بشر دوپا بر میاد 

فقط بهتون بگم بترسین از همه ی آدمایی که ادعای دوستی دارن بترسین بعضیا روحشون خیییلی بیماره هر غلطی میکنن تا زندگی دیگران خراب کنن

@ملکه70

😑😑😐😐