2777
2789
عنوان

باردارا نیایین تو این تاپیک ❌❌😁 یروز تو حمووم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این بدترین تجربه عمرم بود😑امروز یه اتفاق وحشتناک افتاد میدونم شاید خییلی ها باور نکنن ولی قس ...

عه من تاپیکتو خونده بودم قبلا 

اتفاقا الان هم تو ذهنم بودی عزیزمم🥺

چیشد بازم حسش میکنی؟

منکه باورم میشه

نه مادر بزرگم میگفت ک با شدت و ترس اومده بالا و گریه میکرذه.بعد اون کبوتر خریدن دیگه اذیتشون‌نکرد

چراکبوتر؟

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

عه من تاپیکتو خونده بودم قبلا اتفاقا الان هم تو ذهنم بودی عزیزمم🥺چیشد بازم حسش میکنی؟منکه باورم میش ...

واقعا؟؟

عزیزم بعد از فهمیدن خیانت شوهرم😔فهمیدم جادومون کرده بودن....

خدا لعنت کنه اون زنو ....

چند دفعه تو بیداری حس کردم موهامو میکشن هی با صدای شوهرم اسممو صدا میزدن برمیگشتم به پسرم نگاه میکدم یه بچه کوچولو با موهای ژولیده رو سینه پسرم نشسته بود بازی میکرد باهاش ...

وااای....یادآوریشم حالمو بد میکنه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

اوکیه بیا خونه زن عمو این تا با اون جنه جمعمون جمع باشه

اصلا نخوندم استارتر چی نوشته  احتمال دادم بترسم😂

من خودم امشب برنامه دارم برم سراغ پورعباس

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
واقعا؟؟عزیزم بعد از فهمیدن خیانت شوهرم😔فهمیدم جادومون کرده بودن....خدا لعنت کنه اون زنو ....چند دفع ...

باطلش کردین‌؟

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

واقعا؟؟عزیزم بعد از فهمیدن خیانت شوهرم😔فهمیدم جادومون کرده بودن....خدا لعنت کنه اون زنو ....چند دفع ...

وایییی چرا اینو خوندممو

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
2810