2777
2789
عنوان

چرا این پسره مثل اکسم نیست اصلا چرا اینجوری میکنه بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 18 پست
من کلا آدم متوقعیم تو زندگیم ولی درعوض ۱۰۰خودمم برا توقعات طرف میزارم اصلا گیج شدم رفته

نمیدونم...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من تجربه این شرایط رو داشتم که خودم هزارتا گرفتاری و درد داشتم طرف مقابلم میگفت پشت تلفن باهام تا صب ...

من اصلا همچین چیزی ازش نخواستم من فقط میخوام یکم مثل قبلی براش مهم باشم ...‌البته من خودم تجربه یه شکست عشقی ۵ ساله دارم اونم دقیقا یه شکست عشقی ۵ ساله  داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس مقایسه نکن اصلا و فقط خود همین ادم رو در نظر بگیر و بسنج و تصمیم بگیر، ببین ویژگی های دیگش چطو ...

بخدا نمیتونم مقایسه نکنم با اکسم ک ازم سواستفاده کرد ۵ سال روزگار بودم بدجور شکست خوردم ونابود الان یکساله ک جداشدم بااین آقا تازه آشنا شدم ذهنم ناخودآگاه مقایسه میونه وناراحت میشم از دستش..البته اونم یه شکست ۵ ساله داره هردو داغونیم

اره دقیقا مقایسه میکنم تو ذهنم چکار کنم مقایسه نکنم؟اون عذرمیخوام بدجنس بود ولی واقعا خیلی جاها کم ن ...

چون توی ناخوداگاه ذهنت هنوز مونده اکست 

ولی پنج تا انگشت ک شبیه هم نمیشن میشن؟ 

هر ادمی یه خصوصیاتی داره یه سری خوبیها و بدیا 

به خصوصیات خوبش نگاه کن تا بد 

واقعا بعضی از اقایون اصن فرصت نمیکنن تایم زیادی بزارن برای چت کردن 

شوهرم وقتی دوست بودیم به ضرب و زور من بیدار میموند 

منم میدیدم واقعا خسته س اذیتش نمیکردم

یه وقتایی میبینی واقعا نمیتونن نه ک نخوان کارشون خسته کننده س

تو قَرارهِ مَنی و مَن بی قَرارهِ تو 🤍