2777
2789
عنوان

بیاین دعوام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
۲۳ شما چی

من۲۰ بروپیش روانشناس من رفتم ولی فرستادم پیش روانپزشک قرص روانموبهم ریخت دیگه نرفتم کاش میشدقرص نخوردودرمان شد

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من۲۰ بروپیش روانشناس من رفتم ولی فرستادم پیش روانپزشک قرص روانموبهم ریخت دیگه نرفتم کاش میشدقرص نخور ...

من قبلا رفتم و ۱ سال و نیم هم دارو خوردم

من مشکل وسواس فکری هم دارم

افکار مغزم داره میخوره منو 

من قبلا رفتم و ۱ سال و نیم هم دارو خوردممن مشکل وسواس فکری هم دارمافکار مغزم داره میخوره منو

بخداقسم منم همینطورم وسواس فکری شدیددارم 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

شما هراس اجتماعی داری عزیزم منم تا حدود کمتری دارم همینجورم هیجان زده میشم استرس میگیرم اما کم میترسم سوتی بدم از پسش بر نیام اکثرشم برمیگرده به یه خاطره بد تو نونوایی.... از همون موقع باعث شدم اینجور شم اما حالا کم کم بهتر شدم

منم اینطوریم برای هرررررر چیزی استرس میگیرم دلپیچه میگیرم همش درحال رفتن به دستشوییم ضربان قلبم میره ...

وای وای زندگی رو مختل می‌کنه

آخه من حتی واس مهمونی رفتن و قرارای دوستانه و شاد هم مضطرب میشم

وای وای زندگی رو مختل می‌کنهآخه من حتی واس مهمونی رفتن و قرارای دوستانه و شاد هم مضطرب میشم

منم حتی برای رفتن به خونه مادرمم استرس میگیرم نمیتونم خودمو کنترل کنم خواب درستی ندارم همش فکرم درگیر انفاقای گذشته یا آینده هست برای اینکه حواسمو پرت کنم همش درحال کارکردن توخونه م