دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم جدا شدم . الان چندسالیه ازدواج مجدد کردم. یه بچه هم دارم. نگران نباش. خدا هواتو داره. تاپیکاتو خوندم. برای نگه داشتن آبروت هرکاری کردی. ازین ب بعد هم طلاق ک گرفتی حواست ب خودت باشه و نجیب بمون. خدا حواسش بهت هست و حال و روزتون درست میکنه
منم جدا شدم . الان چندسالیه ازدواج مجدد کردم. یه بچه هم دارم. نگران نباش. خدا هواتو داره. تاپیکاتو ...
خیر ببینی حال دلم اشوبه اینقدر گریه کزدم که دیگه اشکی ندازم همش میگم خدایا من که اینقدر نجسی یود تو زندگس این مراقب بودم دل کسی رو نشکنم اینقدر حاتل حزوم کردم اینقدر مراقب نگاهم حرفم کلامم بودم خطای یندشاتم چرا باید این اتفاقا برام بیغته
خیر ببینی حال دلم اشوبه اینقدر گریه کزدم که دیگه اشکی ندازم همش میگم خدایا من که اینقدر نجسی یود تو ...
ن عزیزم. تو هیچ عیبی و گناهی نداری. بلاخره سرنوشت بود. و فقط خودتو نجیب نگه دار.و آبروی خودت و خانوادت رو حفظ کن همیشه. مطمعن باش خیلی زود جای خوب سروسامان میگیری