2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

3995 بازدید | 194 پست

خسلس مسترسم فردا میخام برم محضر و طلاق توافقی بگیرم تازه بیست سالمه میخام مهرمو ببخشم 

اما پدرم ضامن وام ازدواجشه 

چیکار کنم 

یک ماه دیگه قرار بود عروسی کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گفتم برای اینکه سریعتر جدا بشم فردا بریم محضر  وتوافقی جدابشیم یه پدرمادرمم نگفتم 

سنتی هم ازدواج کردیم عقدسم الان یک ماه دیگه قرار یود عروسی کنیم اما یهویی سرد شده غیبش زده

منم جدا شدم‌ . الان چندسالیه ازدواج مجدد کردم. یه بچه هم دارم. نگران نباش. خدا هواتو داره. تاپیکاتو خوندم. برای نگه داشتن آبروت هرکاری کردی. ازین ب بعد هم طلاق ک گرفتی حواست ب خودت باشه و نجیب بمون. خدا حواسش بهت هست و حال و روزتون درست میکنه

نه گفتم برای اینکه سریعتر جدا بشم فردا بریم محضر وتوافقی جدابشیم یه پدرمادرمم نگفتم سنتی هم ازدواج ...

وای توروخدا اینقدر زود اقدام نکن آخه چرا به مامان بابات نگفتی؟؟؟ ! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم جدا شدم‌ . الان چندسالیه ازدواج مجدد کردم. یه بچه هم دارم. نگران نباش. خدا هواتو داره. تاپیکاتو ...

ازازدواج الانت راضی هستی؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم جدا شدم‌ . الان چندسالیه ازدواج مجدد کردم. یه بچه هم دارم. نگران نباش. خدا هواتو داره. تاپیکاتو ...

خیر ببینی حال دلم اشوبه اینقدر گریه کزدم که دیگه اشکی ندازم همش میگم خدایا من که اینقدر نجسی یود تو زندگس این مراقب بودم دل کسی رو نشکنم اینقدر حاتل حزوم کردم اینقدر مراقب نگاهم حرفم کلامم بودم خطای یندشاتم چرا باید این اتفاقا برام بیغته 

خیر ببینی حال دلم اشوبه اینقدر گریه کزدم که دیگه اشکی ندازم همش میگم خدایا من که اینقدر نجسی یود تو ...

ن عزیزم. تو هیچ عیبی و گناهی نداری. بلاخره سرنوشت بود. و فقط خودتو نجیب نگه دار.و آبروی خودت و خانوادت رو حفظ کن همیشه. مطمعن باش خیلی زود جای خوب سروسامان میگیری

2810