2777
2789
عنوان

دلم برات تنگ شده عزیز قلبم عشق مهربونم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 34 پست
من بخاطر طرف قلبم ایستاد‌ اما یادم رفت. سخته اما اما کم کم اتفاق میوفته. نه چکش کن نه چیزی همه چیزار ...

هم درس دارم هم شاغلم

از صبح تا شب سرم شلوغه

ولی فراموش نمیشه که نمیشه

شرایط ادما با هم فرق داره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

نمیخواد با جزعیات بگی که شناسایی شی خیلی کلی و سربسته بگو نامزدیتون چرا به هم خورد؟ امکانش هست به هم ...

نه ازدواج نکرده

یه سری چیزا نذاشت بهم برسیم دیگه

جفتمون همو میخواستیم اونم منو دوست داشت واقعا یعنی علت جدایی مون اون نبود

ادم خرافی نیستم ولی تو خونه مون دعا و طلسم پیدا کرده بودم نمیدونم کی حسودی میکرد بهمون چون با هیچکس هم دشمنی نداشتیم

بعدشم رفتم پیش دعانویس باطل کردم دعاها رو ولی خب دیگه کار از کار گذشته بود

امکان برگشتش هست اگر یه سریا بذارن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشونانگار بیشتر رو یه اقای دکتر کراشی

اصلا هم اینطور نبوده و نیست

شما چیزی نمیدونین پس قضاوت نکنید لطفا

نه ازدواج نکردهیه سری چیزا نذاشت بهم برسیم دیگهجفتمون همو میخواستیم اونم منو دوست داشت واقعا یعنی عل ...

اخی عزیزم خیر نمیبینن اونا که با دعا و طلسم مردم رو بدبخت میکنن خرافی نیستی متاسفانه حقیقت داره انشالله بازم به هم برگردین و دیگه نتونن جداتون کنن هرچی خدا بخواد همون میشه