2777
2789

چی با خودم ببرم؟

قابلمه ظرف این چیزا؟

والا ما می‌خوایم بریم مبل بخریم و کلی هزینه داریم

می‌خوایم خودمون غذا درست کنیم ولی بهترین سوییت میریم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

کجا قراره برید؟ کدوم شهر ؟عزیزم شیرآلات سرویس بشور تمیز ، ملحفه ببر

ملحفه و پتو میبرم دیگه چی لازمه دلم نمیگیره خیلی سختمه بار اولیه می‌خوایم بریم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملحفه و پتو میبرم دیگه چی لازمه دلم نمیگیره خیلی سختمه بار اولیه می‌خوایم بریم

خب مواظب باش دوربین نداشته باشن ،خیلی اوضاع خرابه اونجا کار خاصی نکنی 😅 

حمام نکن و اینکه غذا باید ببری و لیوان و اینا

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خب مواظب باش دوربین نداشته باشن ،خیلی اوضاع خرابه اونجا کار خاصی نکنی 😅 حمام نکن و اینکه غذا باید ب ...

بخاطر حموم ک می‌خوایم بریم خخخ وای یعنی چی خدا لعنتشون کنه

خب مواظب باش دوربین نداشته باشن ،خیلی اوضاع خرابه اونجا کار خاصی نکنی 😅 حمام نکن و اینکه غذا باید ب ...

بریم توو‌چادر ک بهتره خخخخ

من همیشه از خونه ظرف میبرم پک مسافرتی دارم همه چی داره شما اگه نداری لیوان و قاشق و چنگال و سفره یک بار مصرف و بشقاب و قابلمه کوچیک نمکدون و یکم ادویه و زردچوبه و کبریت و فلاسک آب جوش سینی و چاقو و دستکش یک بار مصرع اسکاج و ریکا ببر اونجا هم یکم مواد خوراکی بگیر وگرنه از خونه برنج و روغن و سیب زمینی و پیاز ببر اونجا رو هم خودت اول بشور و جار و کن و تمیز کن 

دستمال کاغذی و دستگیره آشپزخونه بردار پتو مسافرتی و ملحفه تخت و بالش بردار حوله ببر و وسیله شخصی من سشوار و اتو هم میبرم آینه کوچیک و شامپو و لیف حمام هم ببر با شونه و برس دمپایی راحتی واسه تو ماشین و لباس گرم بردار 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر حموم ک می‌خوایم بریم خخخ وای یعنی چی خدا لعنتشون کنه

خب هر جایی اونجوری نیست اما اوضاع خرابه بخاطر همون گفتم ملحفه ببر خخخخ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مرسی عزیزدلم واقعا راست میگی 

همه بخاطر مکان میرن متاسفانه خیلی کثیفن

همه بخاطر مکان میرن متاسفانه خیلی کثیفن

کلا که آره کثیفن اما چه میشه کرد ،تمام سعیت کن تماس بدنی نداشته باشی با وسایل و فرش و تخت و اینها .

توکل به خدا