2777
2789
عنوان

فرش هریس

69 بازدید | 15 پست

سلام، بچه ها من یه جفت فرش هریس لاکی رنگ دارم که برای جهیزیمه، خیلی دوست دارم عوضشون کنم و فرش رنگ روشن بگیرم که هم تنوع بشه و هم خونمون پربارتر دیده شه، اگه بفروشم ضرر میکنم بنظرتون؟ از فرش قرمز خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشگله دستباف هریس ،قرمزشم دوست دارم .به نظرم اگه با دکورتت ست هست عوض نکن

یکمی خونه رو خفه نشون میده، دوست دارم رنگ روشن بگیرم، همه میگن حیفه، نمیدونم چیکار کنم

یکمی خونه رو خفه نشون میده، دوست دارم رنگ روشن بگیرم، همه میگن حیفه، نمیدونم چیکار کنم

من خودم ماشینی روشن دارم قبلا مثل تو فک میکردم 

الان پشیمونم و اونقد گرونه نمیتونم بگیرم 

درسته رنگشون  لاکی هست اما عین چراغ میدرخشن دختر جان 

حتی تو ماشینیا هم لاکی داره مد میشه 

فرش قرمز با سرامیکهای سفید و براق هال معمولا خیلی خوشگل میشه .بعدم اگر قیمت خوب بخرن و با همون کیفیت ...

خونمون پارکته، آره زشت دیده نمیشه، فقط می‌خوام یه تنوعی بدم به خونمون،یکم دلباز تر بشه،مثلا دستبافت رنگ کرم و صورتی

بگیرم

من خودم ماشینی روشن دارم قبلا مثل تو فک میکردم الان پشیمونم و اونقد گرونه نمیتونم بگیرم درسته رنگشون ...

بله واقعا اونطوریه، خیلی خوشگلن،ولی ست کردنشون با بقیه ی وسایل خونه یکم سخته،و طرحشون خیلی شلوغه

2810