2777
2789
عنوان

سر داداش کوچیکه دامادمون دعواست

259 بازدید | 12 پست

خداییش نمیدونم برا اینه که دختر ندارن یا کلا شعور بالایی دارن 

فقط دو تا پسرن که بزرگه اومد خواهرمنو گرفت 

با اینکه وظیفه و رسم بر این بود ما مراسم بگیریم اما اونا خودشون تمامااا هزینه دادن و تمام شاباش و کادوها رو همون شب  به ما دادن با اینکه خودشون هزینه کردن 

پدر شوهر اجیم رفته بود  فروشگاه سر خیابونشون  بلند گفته بود خوراکی  رو  زود  حساب کنید میخوام ببرم برا دخترم 

مردم هم گفتن دروغگو تو که دختر نداری 

گفت مگه نمیدونید دختر دار شدم 

مامانشم فک نکنم سر جمع روزی ده تا جمله حرف بزنه 

زن ارووووم و ساکتیه تا خواهرمم باهاش حرف میزنه از شوق اشک میریزه (به جان  همین خواهرم یه کلمه دروغ نمیگم فقط میخوام از شعورشون بگم) 

برای خرید هم حتی یبار باهاشون نرفتن 

وقتی هم میان خونه ما با دست پر میان( مثل اش محلی و کلی توشه  ) 

اونروز  دوستامون خونمون بودن پدر شوهرش اینا هم اومدن خونمون گفت یه چیزی برا دخترم اوردم همه  زل زدیم ببینیم چیه دیدیم یه عالمه لواشک از کتش بیرون کشید گفت ببین چی برات اوردم 

دوستام گفتن برای لواشک هم شده  داداش کوچیکه  مال ماست (شوخی) 

اینا رو بگذریم 

برا عروسی رفتن لباس گرفتن چاکشون تا فیها خالدون مشخصه به شوخی میگن هر کی برنده شد از این خانواده پسررو برداره

تاپیک های بعد خبرتون میکنم کی برنده شده ‌ 

ولی بخدا من نرفتم داخل مسابقه محلشون

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

عزیزم چه آدمای ساده و خوبی ؟از چه قومیتی هستن؟کردن؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه آدمای ساده و خوبی ؟از چه قومیتی هستن؟کردن؟

نه عزیزم لر هستیم 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

ادم میمونه به این دخترای بی غرور چی بگه 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
نه عزیزم لر هستیم

مشخص بود هرچی خوبه لره 😍😍

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
نه عزیزم لر هستیم

ای جانم عزیزم خدا هم شما رو هم اونا رو حفظ کنه❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الان ما چکنیم خب؟ چرا قسممون میدی😶😐😐😐😐😐

😁 گفتم نگید دختره خودشم رفته داخل مسابقه 

اسفند دود کن حتماااااااا و چهار قل بخون براش

برای چشم زخم؟  چشم

مشخص بود هرچی خوبه لره 😍😍

😍