2777
2789
عنوان

زمان عجیب زود میگذره🥲

26 بازدید | 6 پست

و من اینو هر شب قبل از اینکه بخوابم متوجه میشم. چقد دلم میگیره که خیلی باهم وقت نمیگذرونیم باخواهرام اوکی نیستم ده دیقه خوبیم بعدش دعوا. سر بچیز مسخره. میام میشینم پیش مامانم بیس دیقه نهایت خوش میگذره بعدش درمورد یچیز مسخره دعوا میکنیم بابامو عاشقشم اما خیلی نمیبینمش چون صبا خپابم وقتی میادم من تو اتاقم شبم ک میام اون یا بیرونه یا خوابیده

چقد دلم گرفته نمیخوام اینجوری باشیم🥲بهش فک میکنم اگر سال اینده دانشگاه قبول بشم و برم اینا تقریبا میشه اخراین روزا و ماه هایی ک کامل هر روز پیش همبم ولی انگار نه انگار 

لعنت ب گوشی و اخلاق گوهم😭

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

دعوا سر چی هست؟خط آخر میگه خودت گند زدی به همه چیزیکم اعصابت رو آروم کن اوکی میشی

همیشه دعوا میشه اخر حرفامون🥲

و من هر روز گریه

ببین واقعا همیشه من مقصر نیستم نودم خودمو مقصر میدونم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه دعوا میشه اخر حرفامون🥲و من هر روز گریهببین واقعا همیشه من مقصر نیستم نودم خودمو مقصر میدونم

برا همه پیش میاد

خودمم الان دلگیر بودم

اما یه چی  رو همیشه میگم خواهر برادر چیزی نیست که حذف بشه تا آخر عمر بیخ ریش همیم، پس مسائل رو باید حل کرد و کار درست رو انجام داد

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
برا همه پیش میادخودمم الان دلگیر بودماما یه چی رو همیشه میگم خواهر برادر چیزی نیست که حذف بشه تا آخ ...

ینی واقعا طبیعیه ک با اینکه تو ی خونه ایم شاید ده دیقه یا زیادش یکساعت. نیم ساعت همو ببینیم؟ 

بنظزت چطور درستش کنم

ینی واقعا طبیعیه ک با اینکه تو ی خونه ایم شاید ده دیقه یا زیادش یکساعت. نیم ساعت همو ببینیم؟ بنظزت چ ...

دیگه بستگی داره هر کس کارش چطور باشه

نیم ساعت خیلی کمه

فیلم دانلود کنین با خوراکی با هم بخورین

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
دیگه بستگی داره هر کس کارش چطور باشهنیم ساعت خیلی کمهفیلم دانلود کنین با خوراکی با هم بخورین

درستش میکنم

❤ممنونم ازتون