2777
2789
عنوان

ترکیب این رنگ مو قهوه ای زیتونی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 43 پست

عزیزم الان دقیقا میخای موت زیتونی خاکستری طور بشه یا خاکستری دودیش بیشتر باشه؟ موهات دقیقا چقدن؟&nbs ...[/QUOTE]

ببین گلم رنگ مو قهوه ای با نسکافه ای فرق داره ؟ من از  نسکافه ای بیشتر خوشم میاد بببین چه دلبرن حالا این یکم زیتونیم بزنه بد نیس

حالا ترکیب میگرم  

[QUOTE=361532379]

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
@daryaaaaaaaaaa @چنگولی من بخوام رو مو طبیعی رنگ بزارم میخوام ترکیب ۶ دودی و ۷ زیتونی بزنم با واری ...

عزیزم روموی طبیعی فقط قهوه ای میشه حتی زیتونی هم قهوه ای میشه.....عزیزم اکسیدان ۱۲درصد استفاده نکن ابدا.خیلی قویه.۹درصد بزن.رنگهای شماره ۵به بالا اکسیدان جدرصد باید بزنی اگر ۶درصد بزنی خیلی تیره میشه.بنطرم بجای ۳صفر دکوکرم بزن.حداقل نارنجی نمیشه.دکوکرم مثل رنگه راحته زدنش سوختگی هم نداره.بعدش که با اب شستی ماسک موبزن و آبکشی کن و نمدار که بود رنگ مو رو بزن.بعد شستن رنگ ابدا شامپو نزن فقط ماسک مو.وقتی موهات تا پایه ۶روشن بشه رنگ موهات هم باید یا پایه ۵یا۶ باشه بالاتر نباشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان دقیقا میخای موت زیتونی خاکستری طور بشه یا خاکستری دودیش بیشتر باشه؟ موهات دقیقا چقدن؟& ...

فکرکنم از رنگ سردرنمیاری 😂نه عزیزم اصلا نسکافه ای با قهوه ای یکی نیست 

نسکافه ای خیلی تناژ قرمزی داره و باید دکلره کنی بیشتر 

اینیم میخای بزنی ب رنگ اینا نمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فکرکنم از رنگ سردرنمیاری 😂نه عزیزم اصلا نسکافه ای با قهوه ای یکی نیست نسکافه ای خیلی تناژ قرمزی دار ...

اگه بخوام با سه صفر روشن کنم باز رنگا نسکافه ای دودی در نمیاد بهم اگه نسکافه ای به قرمزی میرنه بیخیالش شم چون متنفرم از قرمزی

اگه بخوام با سه صفر روشن کنم باز رنگا نسکافه ای دودی در نمیاد بهم اگه نسکافه ای به قرمزی میرنه بیخیا ...

عزیزم بنظرم خواستی رنگ کنی بده دست کسیک تو خانوادتون یا فامیلتون رنگ میکنه بهتره چون خودت ممکنه خراب کنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم روموی طبیعی فقط قهوه ای میشه حتی زیتونی هم قهوه ای میشه.....عزیزم اکسیدان ۱۲درصد استفاده نکن ا ...

دکو کرم میزنم .د یجی  نمیاره چنده اخه  سه صفر دکلره باز ۵۰ تومنیش هستش پایه ۵ یا ۶ هم موها صبر نمیشه نمیسوزه موها منکه اینجوره 

دکو کرم میزنم .د یجی نمیاره چنده اخه سه صفر دکلره باز ۵۰ تومنیش هستش پایه ۵ یا ۶ هم موها صبر نمیشه ...

خوب همون ۳صفر بزن.فقط با اکسبدان ۹درصد بزن.۱۲ نزنیا...

خوب همون ۳صفر بزن.فقط با اکسبدان ۹درصد بزن.۱۲ نزنیا...

اهان عزیرم راستی بالا گفتی با ۶ درصد رنگا نزنم با چی برنم ۹ ؟

عزیزم بنظرم خواستی رنگ کنی بده دست کسیک تو خانوادتون یا فامیلتون رنگ میکنه بهتره چون خودت ممکنه خراب ...

تنهام خودم میکنم کوتاه مو میشه...

تنهام خودم میکنم کوتاه مو میشه...

من خودم همیشه رنگ میزارم.موهامو با۴تا کلیپس ۴دسته میکنم دوتا بالا دوتا پایین.یه لباس به درد نخورم میپوشم.صورتمو گوشامو هم کرم چرب میزنم.دستکش لاتکس میپوشم و قشنگ لایه لایه از پایین میزنم بادست و ماساژ میدم و میام بالا.اول ساقه ها بعد ریشه ها.اول پشت مو بعد جلو مو.

من خودم همیشه رنگ میزارم.موهامو با۴تا کلیپس ۴دسته میکنم دوتا بالا دوتا پایین.یه لباس به درد نخورم می ...

عزیزم الان نگه کردم پودر دکلره مارالم ارزونه هم قسمت همون رنگشه و یه صفره ،اگه بخوام یه مرحله ۳ صفر بزنم یه مرحله دکلره برا موها پرپشت تا شونه فرم مصری چقدر باید دکلره بگیرم ۳۰ گرم بسه ؟

بله عزیزم کلا یه اکسیدان بزرگ ۹درصد بخر به صرفه تره.هم واسه ۳صفر هم رنگا

بیشتر دوس دارم مثل عکس دومی و عکس اخری بشه پایه موهام تا چند روشن بشه ۳ صفر بیشتر روشن میکنه یا پودر ؟ اگه پود پودر بگیرم اگه ۱ پیمانه برا یه مرحله به موهام میرسه یه قیمت در میان اخه فرقی نداره کدوم بهتره برام ؟ 

با اکسیدان نه یوقت به زردی نزنه یا روشنتر نشه من این رنگا میحوام 

من خودم همیشه رنگ میزارم.موهامو با۴تا کلیپس ۴دسته میکنم دوتا بالا دوتا پایین.یه لباس به درد نخورم می ...

دوس ندارم یوقت مثل این روشن شه زرد بشه