2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 18647 بازدید | 413 پست
ببین استارتر مادر شوهرت داره منفعت خودش رو دنبال میکنه، مثلا وقتی خونه یکی راحت نیست یا بهش خوش نمیگ ...

بردن دکتر مامانشونو دکتر گفت مغزش از سنش بهتره همه چیش مث ساعت کار میکنه و نه الزایمر داره نه مریضه تا الانم فقط داشته ادا در میاورده 

میخواسته گند بزنه ب زندگیامون

تو مطب دکتر دعوا راه انداخته و از خونه خواهرشوهرم رفتش خونه برادرشوهرم

اینطوری ک شد شوهرم گفت روزها بمونه خونه خودش شب ها فقط نوبتی پسرا و دختراش پیشش بمونن

گفت دو روزی ک نوبت ماست شب میارتش صبح میخواد بره سر کار مامانشو میبره خونش و شب میارتش فقط واسه خوابیدن اونم دو شب

چون گفتم به هیچ عنوان تنها یک ساعت هم نمیمونم پیش مامانت

گفت باشه

به نظرم درستش اینه که تو خونه ی خودش باشه و پرستار کنارش باشه، بچه ها با هم هزینه ی پرستار رو بپرداز ...

بردن دکتر مامانشونو دکتر گفت مغزش از سنش بهتره همه چیش مث ساعت کار میکنه و نه الزایمر داره نه مریضه تا الانم فقط داشته ادا در میاورده و میخواسته گند بزنه ب زندگیامون

اینطوری ک شد شوهرم گفت روزها بمونه خونه خودش شب ها فقط نوبتی پسرا و دختراش پیشش بمونن

گفت دو روزی ک نوبت ماست شب میارتش صبح میخواد بره سر کار مامانشو میبره خونش و شب میارتش فقط واسه خوابیدن اونم دو شب

گفت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم میدون خالی نکن سعی کن تو خونت حس راحتیش از بین بره مثلا نصف شب خودتو بزن حال بدی جوری که شوهرت ...

خیلییی هفت خطه

امد خونمون گفت وای نمیتونم راه برم شوهرم 3 طبقه کولش کرد نفسش بالا نمیومد

بعد امروز بردنش دکتر،دکتر گفت مغزش بهتر از سنشه الزایمر نداره تمام بدنش تو سن 80 سالگی مث ساعت کار میکنه

تو مطب با خواهرشوهرم دعوا میکنه ک بیاد خونه ما

خواهرشوهرم میگه با زور بردمش خونمون یواشکی رفت تو راه پله میدویید ک از خونه اونا بره

الانم رفت خونه برادرشوهرم

عزیزم به نظر من پرستار بگیری بهتره بچه هایش هم برن سرکشی کنند از مادرشون ولی پیش یک نفر باشه اون یک ...

بردن دکتر مامانشونو دکتر گفت مغزش از سنش بهتره همه چیش مث ساعت کار میکنه و نه الزایمر داره نه مریضه تا الانم فقط داشته ادا در میاورده و میخواسته گند بزنه ب زندگیامون

گفت باشه

اسی تاپیکای قبلیتو خوندم . مادر شوهرت ارزش یه گوشه چشم نگاه کردن هم نداره .

گفت باشه

بردن دکتر مامانشونو دکتر گفت مغزش از سنش بهتره همه چیش مث ساعت کار میکنه و نه الزایمر داره نه مریضه ...

آخیش .

تا آخرشم رو همین نظرت بمون .

زنیکه فکر کرده دیگه دکترا رو هم می‌تونه گول بزنه 😏

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
لو رفت بردنش دکتر ام ار ای رو نشون دادن دکتر گفت مغزش از سنش بهتره الزایمر هم نداره تو مطب دکتر بکش ...

آخ آخ

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔