2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 16353 بازدید | 378 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پر ...

فعلا شما از روی منبر بیا پایین ،سرمون درد گرفت 

از طرفی آدم باید خیلی بدبخت باشه که ضعیف کشی کنه 

نگفتم یادش بره ،گفتم با خدا معامله کنی ،ده برابر برات جبران می کنه

😐🤷🏻‍♀️

بنظرم میدون خالی نکن سعی کن تو خونت حس راحتیش از بین بره مثلا نصف شب خودتو بزن حال بدی جوری که شوهرت مجبور شه ببرتت دکتر اونم بفرسته خونه دختراش . تو اتاق خودتون بخوابین و نزار شوهرت بهش عادت کنه این ماره میدونه داره چکار میکنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

به نظرم درستش اینه که تو خونه ی خودش باشه و پرستار کنارش باشه، بچه ها با هم هزینه ی پرستار رو بپردازن و هر روز یکیشون بهش سر بزنن که خیالشون بابت درستکاری پرستار راحت بشه

در حرف گفتن اینکه با خدا معامله کن و ... راحته ولی در عمل زندگی شما از دست می ره، به عنوان کسی که مادربزرگش آلزایمر داشته و مادرپدرش ازش نگه داری کردن می گم فشاری که بهتون میاد از زندگی میندازتتون.

ببین استارتر مادر شوهرت داره منفعت خودش رو دنبال میکنه، مثلا وقتی خونه یکی راحت نیست یا بهش خوش نمیگذره دعوا راه میندازه، یا وقتی میبینه خونه شما راحته اشک میریزه و نمیره، خواهر شوهر و برادر شوهران هم همینطور وقتی میبینن شما نگه داری میکنی و چیزی نمیگی خب میگن چه بهتر بذار نگهش داره

شما هم باید به فکر خودت باشی در مرحله اول، بعد مادر شوهرت 

وقتی میبینی زندگیت داره نابود میشه، به فکر خودت باش

ایشون مادر همسرته و وظیفه همسرت هست روزهایی رو نگه داره اما نه همیشه و هر روز 

امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

دلت برا خودت بسوزه‌ ک اگر اوردیش‌ خدا می‌دونه تا چند سال دیگه باید بشی یه پرستار ‌‌ حتی‌ شب‌ هم خاب راحت نداشته‌ باشی 

تا کی میخای‌ تو شوهرت‌ کنار مادر شوهر‌ بخابین؟؟ 

اگه اینطوری با‌شه ک بی شک بچه های خوبی خدا بهمون میده چون تا دلت بخواد ازش فحش و تهمت هرزگی و دزدی ش ...

بهت حق میدم 

بعضیام ک میگن ببخش و این حرفا 

فقط حرف میزنن عمرا بتونن عمل کنن 

بخاطر مادرشوهرت میخواستی خودکشی کنی؟خب یه پرستار بگیرین براش برید هر هفته بهش سر بزنید البته بگو شریکی با خواهرش پول پرستارو بده شوهرت یا حقوق داره مادرشوهرت از حقوقش بدید

2810