2777
2789
عنوان

به نظرتون این فرد میگین شکاک یا

47 بازدید | 4 پست

دوستا قشنگم ! 

فردی تو اقواممون هست هردو شرایطمون شبیه هم من بهتر هستم اما ؛ ایشونم قصد ازدواج با من داره ! ولی ...خیلی زیاد من تا الان امتحان کرده من یه شهر دیگه ام ایشون یه شهر دیگه رفت آمد نداشتیم شاید خیلی کوچولو بودم مثلا ۱۵ سال قبل ایشون دیدم ..... بعدش همدیگر اینستا دنبال کردیم صحبت عاطفی بینمون نبود فقط در حد لایک ! هیچ وقت فکر نمیکردم این مرد عاشق بشه احه ظاهرش خیلی خشک اصلا رووو به هیچکس نمیده ؛ خودمم اخلاقم همینطور هست اما وقتی بهم اطلاع دادن علاقه مندم شده برام جالب بود ! اما خیلی خیلی زیاد داره من امتحان میکنه با شماره ها مختلف به خط خودم و مامانم ( خط مامانم دستمه) .. 

اینستا ادم میفرسته اما خداشکر موفق بودم تا الان ! 

از نظر شما این عملش میگین شکاک یا از روی علاقش مطمعن شدن برای زندگی سالم ؟ نظرتون بگین ممنون میشم

شکاکه دیگه 

این نوع کارش کاملا توهین به شخصیت شماست 

یعنی هیچ اعتمادی تو اون رابطه نیست .

قطعا باید باهاش صحبت کنین دلیل کارش رو بفهمید و اگه تکرار کرد فرد مناسبی نیست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
شکاکه دیگه این نوع کارش کاملا توهین به شخصیت شماست یعنی هیچ اعتمادی تو اون رابطه نیست .قطعا باید باه ...

میدونه دوست گلم آدما شکاک دست خودشون نیست اتفاق تروما گذشته بچه بودن تجربه کردن ناخودآگاهشون به اون اتفاق بد عادت کرده دیگه نمیتونن سالم زندگی کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونه دوست گلم آدما شکاک دست خودشون نیست اتفاق تروما گذشته بچه بودن تجربه کردن ناخودآگاهشون به اون ...

دست خودشون نیست جمله درستی نیست ....

اون آقا کاملا دست خودشه و باید آگاهی و شعور رابطه رو داشته باشه و به جای توهین به شخصیت فرد مورد نظرش بره خودشو درمان کنه ‌

شما از همین حرفتون مشخصه خیلی بادرک و مهربونی عزیزدلم.

با این حساب این آقا که میبینه شما همش درکش میکنی کم کم مصمم تر میشه که به کاراش ادامه بده و به فکر درمان نمیفته .

ولی از همین شخصیت و ویژگی خوبت استفاده کن در جهتی که به نفع رابطه باشه و باهاش صحبت کن بهش بگو که درکت میکنم ولی این رفتار داره اذیتم میکنه و با مراجعه به روانشناس میتونیم رابطه بهتر و سالم تری داشته باشیم.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دست خودشون نیست جمله درستی نیست ....اون آقا کاملا دست خودشه و باید آگاهی و شعور رابطه رو داشته باشه ...

سپاسگزارم کاملا از صحبتت و راهنماییت گلم جامع کامل فرمودی

بله قطعا تا جایی درک میشه اما از یک جایی به بعد خودش خودشو درست نکنه توی هر رابطه طرد میشه