2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در هفته ده بار شامپو میخریم پسرم میره حموم دوسال و نیمشه تا همشون خالی نکنه کف بازی کنه ول کن نیس هر ...

چرا شامپوها رو برنمیدارین از تو حموم وقتی میرین حموم. دوتا اردک پلاستیکی بنداز تو اب با ی دونه قایق. با همونم مسرگرم میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

داداش من بچه بود، از اون شامپوهای که تووش تیله س تازه اومده بود، ی دونه مامانم براش خریده بود، همه رو توو حموم خالی کرد چون فک می‌کرد تهش که دربیاد، تیله ها هم میاد بیرون میتونه باهاشون بازی کنه 

کسی دعواش نکرد چون خیلی با مزه بود کارش 

ولی در کل برای خودم همیشه به این فک میکنم وقتی باید بجه داشته باشم که بابت خرابکاریش بیش از حد از کوره در نرم 

شما هم دیگه دعوا رو کردی، الان مثلا براش توضیح بده چرا عصبانی شدی یا بگو بیا دوباره تکرار کنیم و صحنه رو بازسازی کن اما اینبار با مهربونی بهش و کارش اشتباه بوده یا هرجور خودت میدونی و قلق بچه ت رو بلدی چون دختر که نمیدونسته کارش اشتباهه و به چشم کنجکاوی بهش نگاه میکرده، کاری نکن که دیگه از ترس حس کنجکاوی سرکوب بشه 

چرا شامپوها رو برنمیدارین از تو حموم وقتی میرین حموم. دوتا اردک پلاستیکی بنداز تو اب با ی دونه قایق. ...

اندازه اتاق اسباب بازی گذاشتم تو حمام هرچی قایم میکنم کافیه ی لحظه ببینه شامپو خمیرو مسواک و تاید تا نریزه ول کن نیست انقدر گریه میکنه ک مجبور میشم بدم بش

اندازه اتاق اسباب بازی گذاشتم تو حمام هرچی قایم میکنم کافیه ی لحظه ببینه شامپو خمیرو مسواک و تاید تا ...

تاوقتی جلو چشمش نباشه ک نمیتونه بریزه‌ خودت هم ب فکر نیستی یعنی واست اونقدری مهم نیس. وگرنه دو سه ماه ک وسایل حمام رو نبینه فراموش میکنه. بچه س گودزیلا ک نیس...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کلا کنترل خشمم خیلی کم شده خیلی ، فکر کنم باید برم دارو بخورم

همه ما نیاز داریم دعره های فرزند پروری رو بگذرونیم. ما ناآگاهیم بد نیستیم

همه ما نیاز داریم دعره های فرزند پروری رو بگذرونیم. ما ناآگاهیم بد نیستیم

ببین من خیلی کنترلم کم شده ، فشار روم زیاده ولی اونم چه میدونسته شامپو گرون بوده یا اینجا نیست ،، کلا خیلی خرابکاره و وسایل خونه را خراب میکنه  ولی این دفعه خیلی بد شده بودم 

ببین من خیلی کنترلم کم شده ، فشار روم زیاده ولی اونم چه میدونسته شامپو گرون بوده یا اینجا نیست ،، کل ...

دقیقا تو ی دوره والدگری ک شرکت کنی میبینی یکی از ترفندهای همیشگی پیشبینیه. قبل فروشگاه رفتن،  مهمونی رفتن، حموم رفتن، مهمان آمدن یا هر چیز دیگه ای باید پلن داشته باشی

2810