2777
2789
ببخشید نمیتونم دوباره توضیح بدم تاپیک اخرم هست

به درک که رفت پاشو خودتو جمع کن قوی باش

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاری ک نباید رو کردم دیگ خجالت و پشیمونی فایده نداره

خب کردی که کردی 

این زندگیه آدم اشتباه میکنه راه غلط میره 

با آدمای بد آشنا میشه 

متاسفم گلم ولی این زندگی واسه هیچکس دفترچه راهنما نذاشته 

خیلیامون کارای خیلی زشتی تو زندگی کردیم 

ولی مگه خدا نمیگه درهای توبه من همیشه بازه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دستت درد نکنه ولی دیگ دیره 😔

منم‌ یه شبهایی شهادتین خودمو میخوندم‌میگفتم خدایا بسه بزار بمیرم.اما کم کم به خدا نزدیک‌شدم‌هرشب قران میخونم‌حتی شدع یک صفحه‌.منم خیلی اوضام بد بود آبروم پیش همه رفته بود 

سکوت
خب کردی که کردی این زندگیه آدم اشتباه میکنه راه غلط میره با آدمای بد آشنا میشه متاسفم گلم ولی این زن ...

توبه کن‌ باخدا رفیق شو.الان بهترین رفیق من خداست براش گریه میکنم اونم‌نازمو میخره.بخدا خدارو باورکن زندگیت گلستان میشه

سکوت
اینجوری دیگ حل میشه

فکر می کنی اون دنیا چه خبره بشین مثل همه زندگیت رو بکن به وقتش همه می‌میریم بعضی ها آنقدر مشکلات دارن ولی مثل تو زود جا نمیزنن قوی باش دختر خوب

خب کردی که کردی این زندگیه آدم اشتباه میکنه راه غلط میره با آدمای بد آشنا میشه متاسفم گلم ولی این زن ...

الان توبه کنم؟ وقتی دیگ ی شیشه متادون رو خوردم؟ انقدم سگ جونم ک میدونم هیچیم نمیشه

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
مهم نیس فقط دعام کنید بمیرم امشب

دعا برای مرگ دیگران هیچوقت نمیکنم

چون بشدت کارما داره

حتی اگ خودطرف این دعارو خاسته باشه

دعا میکنم خدا ب دلت آرامش بده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم‌ یه شبهایی شهادتین خودمو میخوندم‌میگفتم خدایا بسه بزار بمیرم.اما کم کم به خدا نزدیک‌شدم‌هرشب قرا ...

منم دیگ جایی ندارم تو این دنیا اضاقیم اگ نباشم همه راحت میشن. ن خدا رو میبخشم ن مامانمو ک تنهام گذاشت ن بقبه رو

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
الان توبه کنم؟ وقتی دیگ ی شیشه متادون رو خوردم؟ انقدم سگ جونم ک میدونم هیچیم نمیشه

پاشو برو دکتر به یکی بگو 

چرا اینقدر زود انجام دادی چرا صحبت نمیکنی با کسی 

هیچوقت دیر نیست دختر 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها نی نی یار تگ کنیم میتونن شماره اشناهای اینو دربیارن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

پلکم داره میپره اگه الان نری دکتر خیچ وقت حلالت نمیکنم

شوخی میکنی؟ 

یه شیشه متادون خوردی  بعد اومدی نی‌نی‌سایت؟

عزیزم ی شیشه از این دارو، ب محض خوردن  تشنج میکنی و بیهوش میشی... بعدم تمام

چطور ممکنه همچین چیزی آخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

2810