2777
2789

کرم‌پور واسع روزانه کاور بالا واقعن 

قیمتشم‌ بگین🙏💋

زیادی آشنا نیستم باکرمپودر

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف نیس روزانه کرم پودر کاور بالا بزنی ؟ داغون میشه پوستت ها

پس میشع یه کرم‌پور کاورشم دیگه خوب باشه عزیزم واسع روزانه معرفی کنید🌹

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

اسی کرمپودر نزن روزانه 

از این ضد آفتابای کرمپودری هستن؟اونا حداقل یکم سبک تر از کرمپودره 

مدیسان خوبه بنظرم من از اون میزنم 

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

پس میشع یه کرم‌پور کاورشم دیگه خوب باشه عزیزم واسع روزانه معرفی کنید🌹

من کرم پودر استس لادر

مک

لانکوم استفاده کردم از سه تاشم راضی بودم 

نوت هم بد نبود ولی از اون سه تا راضی بودم 

اما خب اینا هم قیمتش بالاس هم مناسب روزانه نیست

من سر کار رفتتی چون هر روزه معمولا بی بی کرم اکتی پور میزنم اونم خیلی کم فقط از اون هیچی و خشک خالی درمیاد صورتم😂 پیشنهاد میکنم بی بی کرم ها رو هم یه تست کنی شاید تونستی جایگزین کرم پودر کنی برای روزانه

ضدافتاب لافارر رنگی

عالیه

هم ضدافتابه هم ضدلکه 

هم کاورش عالیه 

قیمتش بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اسی کرمپودر نزن روزانه از این ضد آفتابای کرمپودری هستن؟اونا حداقل یکم سبک تر از کرمپودره مدیسان خوبه ...

عریزم مرسی😘اینطور نیست که هرروز بزنم 

کلا هفته ای ۳بار اگه برن بیرون آرایش کنم 

۲۴ساعته آرایش ندارم دوس دارم یه کرم‌پور  خوب باشه

عریزم مرسی😘اینطور نیست که هرروز بزنم کلا هفته ای ۳بار اگه برن بیرون آرایش کنم ۲۴ساعته آرایش ندارم د ...

قربونت عزیزم

گفتم بگم قبلش بهتره

اخه ادم بعدا سنش بالاتر میره متوجه میشه چقد اثر مخرب داستن این کرم پودرا😂 کلی تجربه لوازم ارایش دارم😂

من کرم پودر استس لادرمکلانکوم استفاده کردم از سه تاشم راضی بودم نوت هم بد نبود ولی از اون سه تا راضی ...

مچکرم عزیزم🥰💋بخدا اونطور که فک میکنم آرایش نمیکنم هفته ای نهایتا ۳بارکرمپودر استفاده کنم اکثرا ضدآفتاب میزنم فقط بعضی جاها لازمه کرمپودر زد

استس‌ لادر قیمتش چطوره؟ همه آرایش فروشی دارن؟

ضدافتاب لافارر رنگیعالیههم ضدافتابه هم ضدلکه هم کاورش عالیه قیمتش بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ هست

باید بع اینم فک کنم    

عریزم مرسی😘اینطور نیست که هرروز بزنم کلا هفته ای ۳بار اگه برن بیرون آرایش کنم ۲۴ساعته آرایش ندارم د ...

نزننن کرمپودر🔪🔪😂

ولی خودن راستش اصلا کرمپودر استفاده نمیکنم😕

شیگلم و دیدم یکی میگفت خیلی مات خوب بوده

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

2810