2777
2789
عنوان

امروز جلوی باغ یک سگ دیدم 3 تا پا داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 30 پست
الهی بمیرم مادرزادی بود یا قطع شده؟ منظورم آثار جراحات روش هس؟برای شروع حتما ببرش دامپزشکی یه چکاپ ک ...

هیچ کدوم از پاهاش قطع نشده…

دو تا دست داره

۳ تا پا داره

حتماً می‌برمش دامپزشکی و این‌که براش آب و غذا گذاشتیم

آره هفته‌ای یک بار کافی نیست بابام رو راضی می‌کنم بره بهش سر بزنه 

京香水月

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه توی یه هفته چجوری غذا گیر بیاره

درست می‌گی

هفته‌ای یک بار کافی نیست یک روز درمیون یکی می‌ره بهش غذا می‌ده

خودم قلبم براش هزار تیکه‌ست😭

京香水月

ول کنید آنقدر دنبال دردسر برا خودتون نگردید.کلی هزینه دوا درمون میکنی آخر سرم میوفته میمیره بعدش کلی ...

ایجوری ولش کنه که بدتر آدم عذاب وجدان میره اونجوری حداقل آدم میگه تلاششو کرده🤧

غذا و آب به اندازه یه هفته براش بزارین یه جایی هم باشه از باد و بارون در امان باشه سگ خیلی با معرفت ...

واقعا کی این چرت و پرتا رو میگه؟؟سگ با معرفته و فلانه .دوست من از اینا بود که غذا می‌برد برای سگای بیابون یسری داشت بهشون غذا میداد یکیشون همچین پرید دستشو گاز گرفت تاندوم دست مشکل پیدا کرد کلی هزینه عمل جراحی داد ولی بازم نمیتونه دستشو کامل مشت کنه چقدر آمپول و واکسن زد

بدون ذره‌ای شد آره برای همین نگران شدم بهش پناه دادم😭

یه مدت رسیدگی کن اگه امکانش داری ببر دامپزشک بعد یه سری پیدا هست حامی حیواناتن اونجا بزار سرپرست پیدا شه البته خیلی باید مواظب باشی چون همه جور آدم هست به یکی بده که مطمعن باشه بتونی حداقل هر از گاهی بهش سر بزنی یا بدونی چجوریاس

غذا و آب به اندازه یه هفته براش بزارین یه جایی هم باشه از باد و بارون در امان باشه سگ خیلی با معرفت ...

براش غذا و آب به اندازه‌ی کافی گذاشتیم اما خب کاربرها می‌گن کافی نیست برای همین یکی یک روز درمیون براش غذا می‌بره

یک قفس خالی داشتیم الان داخل اون رفته درش هم بازه اما خونه‌ش رو دوست داره انگار😭

京香水月

یه مدت رسیدگی کن اگه امکانش داری ببر دامپزشک بعد یه سری پیدا هست حامی حیواناتن اونجا بزار سرپرست پید ...

چشم

نمی‌تونم اینطور مواقع به کسی اعتماد کنم می‌خوام اگر خانواده‌م راضی شدن پیش ما بمونه 

京香水月

2810