2777
2789
عنوان

کسی بوده اطرافتون بچه اش گفتار پیوسته نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 40 پست
ببین توجه بعضی بچه ها با هم فرق دارهبچه دوم من بزرگه اما یک ماه از سال گذشته هنوز اسم بغل دستی اش رو ...

پسر بزرگ‌ منم بشدت بشدت باهوش هست تو فامیل همچین کسی نداشتیم راستش ولی در عوض این کوچیک ۵درصد هوش داداشش رو نداره تنها نگرانیم مدرسه رفتنش هست میگم نکنه بره مدارس خاص

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
همه ایناش اوکی هستن ولی باورت میشه فرق دختر و پسر رو نمیدونست دو سه روزه دارم یادش میدم امشب بلاخره ...

به نظرم داری استرس به بچه میدی

فقط یدونه بچه داری؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم داری استرس به بچه میدیفقط یدونه بچه داری؟

نه ی پسر بزرگتر هم دارم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
پسر بزرگ‌ منم بشدت بشدت باهوش هست تو فامیل همچین کسی نداشتیم راستش ولی در عوض این کوچیک ۵درصد هوش دا ...

من دومی ام مدرسه میره ولی اصلا نمیتونم بگم هوشش کمتر اولی هست  اتفاقا ریاضی اش عالیه 

به چیزهایی توجه نداره نه که نتونه براش مهم نیست 

منظورم اینه براشون مهم نیست توجه نمیکنن برای همین

من دومی ام مدرسه میره ولی اصلا نمیتونم بگم هوشش کمتر اولی هست اتفاقا ریاضی اش عالیه به چیزهایی توجه ...

عزیزم خوشبحالت لذت ببر ک دوتاپسرات خیلی راحت مدرسه میرن نمیدونی ک من تو دلم چی میگذره اونقد ک ناراحتم همش‌ حس میکنم پسر اوتیسم داره اخه این تکرار کردن خیلی بده نشونه اوتیسم هست

عزیزم خوشبحالت لذت ببر ک دوتاپسرات خیلی راحت مدرسه میرن نمیدونی ک من تو دلم چی میگذره اونقد ک ناراحت ...

نه اوتیسم نداره ..... وسواس گرفتی ببر دکتر فقط چون خیالت راحت بشه

اوتیسم خیلی فرق داره فقط به تکرار کردن نیست 

بچه دوستم هم تکرار میکرد هم ارتباط چشمی نداشت چندان ۴سالگی حرف آمد تازه .....آخرش فقط مقدار کمی عدم تمرکز داشت که قبل مدرسه رفت بازی درمانی الانم مشکل خاصی نداره 

نه اوتیسم نداره ..... وسواس گرفتی ببر دکتر فقط چون خیالت راحت بشهاوتیسم خیلی فرق داره فقط به تکرار ک ...

بچه دوستتون اوتیسم داشت؟؟

بچه دوستتون اوتیسم داشت؟؟

نه اصلا 

میگم که با همه این علائم اوتیسم نداشت

خیلی کم عدم تمرکز داشت فقط که اونم با بازی درمانی حل شد

همسن پسر منه کاملا هم عادیه

صرف تکرار کردن برچسب اوتیسم نزن به بچه

ببرش دکتر فقط برای آرامش خودت تشخیص اوتیسم با من تو نیست که چون فقط تکرار میکنه اینهمه نگران شدی

نه اصلا میگم که با همه این علائم اوتیسم نداشتخیلی کم عدم تمرکز داشت فقط که اونم با بازی درمانی حل شد ...

دست خودم نیس ۲هفته خوره افتاده ب جونم تا این دو هفته بگذره و همسرم برگرده بیاد و ببریمش دکتر من ۱۰سال پیر شدمه باورت نمیشه الانم با گریه دارم تاپیک میکنم خیلی سختمه من ادمی نیستم ک قوی باشم بچه مشکل دار رو خوب کنم یا باهاش کنار بیام

دست خودم نیس ۲هفته خوره افتاده ب جونم تا این دو هفته بگذره و همسرم برگرده بیاد و ببریمش دکتر من ۱۰سا ...

برات مثال زدم بچه جلو چشمم 

حتی یادمه مرتب با دست رو میز میزد کلا حرکاتش بیشتز به اوتیسم می‌خورد

ولی هیچ مشکلی نداشت

شما فقط تکرار میکنه من فکر نمی‌کنم مهم باشه

برات مثال زدم بچه جلو چشمم حتی یادمه مرتب با دست رو میز میزد کلا حرکاتش بیشتز به اوتیسم می‌خوردولی ه ...

خدا از دهنت بشنوه