2777
2789
عنوان

کسی بوده اطرافتون بچه اش گفتار پیوسته نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 40 پست
سخت نگیر شاید معانی بزرگتر از پسر شما هم متوجه نباشن . تجربه خودم میگه بچه از بچه های دیگه حرف زدن ...

دارم میبرم مهد ولی فعلا ک زیاد جور نشده باهاشون فقط ب فکر بازی هست

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
دارم میبرم مهد ولی فعلا ک زیاد جور نشده باهاشون فقط ب فکر بازی هست

یاد میگیره کم کم . سخت نگیر استرس نداشته باش . پیشرفتش خوبه تو صحبت کردن . برادر زاده های من ۴ سالشون بود مامانم کامل نمیتونستن بگن . الان درس شونم خیلی خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی رو جدیدا خیلی کم بهش میدم تی وی هم همین طور امگا۳ هم بهش میدم البته دیگ رو ب تموم هست تمرکزش خی ...

خب پس بیخودی بد به دلت راه نده! سنی نداره که طفلکی.پیگیر باش ولی خودتو عذاب نده! بچه ای که به اسم خودش واکنش نشون میده و ارتباط چشمی بر قرا میکنه و پدر و مادر رو میشناسه و از انگشت اشاره برای چیزهایی که اسمشونو بلد نیست استفاده میکنه  مشکل خاصی نداره خیالت راحت

خداروشکر پسر من همه چیو میدونه هرچی بخواد رو خیلی واضح بیان میکنه همین تکرار کردنش داره دیونم میکنه ...

وای زوده چه انتظارهای داری ازش !!!!

این معنی ها رو والا خیلی از بچه ها ی بزرگتر هم نمی دونن

خدایا شکرت
یاد میگیره کم کم . سخت نگیر استرس نداشته باش . پیشرفتش خوبه تو صحبت کردن . برادر زاده های من ۴ سالشو ...

درکشون چطور بود؟؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
خب پس بیخودی بد به دلت راه نده! سنی نداره که طفلکی.پیگیر باش ولی خودتو عذاب نده! بچه ای که به اسم خو ...

همه ایناش اوکی هستن ولی باورت میشه فرق دختر و پسر رو نمیدونست دو سه روزه دارم یادش میدم امشب بلاخره یاد گرفت البته اگ‌یادش نره فردا دوباره باید ازش بپرسم ارتباط چشمیش خوبه بد نیس 

خداروشکر پسر من همه چیو میدونه هرچی بخواد رو خیلی واضح بیان میکنه همین تکرار کردنش داره دیونم میکنه ...

وااااا

چه توقعی داری؟

از کجا بدونه 

پسرمن ۱۰سال و۱۱ ماهشه 

خیلی از کلمات براش تازن وقتی براش جدیده میگه یعنی چی؟؟؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
به نظرم زیادی حساس شدی چیز مهمی نیستدر این حد و سنش کمه انتظارت برای دانستن معنی خیلی کلمه ها زیاده

اخه وقتی میرم مهد میبینم بچهای دیگ هرچی معلم بگ رو تکرار میکنن این تو خودش هست یا داره بازی میکنه تا وارد میشم بچها به پسرم میگن مامانت اومد ولی پسر من عمرا اگ ب دوستاش بگه مامانت اومد

واااااچه توقعی داری؟از کجا بدونه پسرمن ۱۰سال و۱۱ ماهشه خیلی از کلمات براش تازن وقتی براش جدیده میگه ...

من میترسم سنجش رد بشه بخدا شب و روزم گریه هست اینک میگن فرق شیشه و چوب چیه و این جور چیزا پسر من بلد نیس اصلا تفاوت هاشون یا گوشت چ حیواناتی قابل خوردن هست من از الان تنها نگرانیم مدرسه رفتنش هست

یکم تو بازی گیج میزدن‌ .‌ بازی گروهی بلد نبودن وایمیسادن نگاه میکردن فقط . ولی هر چی میگفتی انجام می ...

پسر من تازه داره درکش میره بالا و متوجه خیلی چیزا میشه یعنی تا ۳ماه پیش میگفتی برو فلان وسیله رو بیار اصلا نمیدونست

اخه وقتی میرم مهد میبینم بچهای دیگ هرچی معلم بگ رو تکرار میکنن این تو خودش هست یا داره بازی میکنه تا ...

ببین توجه بعضی بچه ها با هم فرق داره

بچه دوم من بزرگه اما یک ماه از سال گذشته هنوز اسم بغل دستی اش رو نمیدونه!!! چون دقت نمیکنه اصلا به اسم

بچه اولم دبستان مامان نصف دوستاش رو می‌شناخت  میرفت کنارشون

ولی دومی ام نه چندان 

یه چیزهایی تفاوت بچه ها هست نه مشکل

من میترسم سنجش رد بشه بخدا شب و روزم گریه هست اینک میگن فرق شیشه و چوب چیه و این جور چیزا پسر من بلد ...

به خدا  من از حرفات تعجب کردم دهنم باز مونده

بچه ۴ساله هنوز دوسال دیگه داره تا سنجش

پسر منم هیچکدوم از اینا را نمیدونه

بعدم براش کتاب بخون خیلی باهاش صحبت کن،با این طرز فکر و استرست بچه را استرسی میکنی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
2810