2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 381 پست
چرا توهینه؟ طرف خاستگاری کرده منو مامانم نفهمیدیم توهینه زن داداشم فهمید عجبا

خب هر کسی یه ارزش و مقامی داره!

اگر برای تو توهین حساب نمیشه که هیچی دیگه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
فعلا یه لیوان گل گاو زبان بخور چند تا کامنت گذاشتی جر میدم حر میدم دهنشو پر خون میکنمکسی اسم تو رو ن ...

کسیم اسم شمارو نیاورد کاربر محترمی که جنسیت نامعلومی داری کامنت گذاشتن هرکسی به خودش مربوطه ازین به بعد یاد بگیرن فقط به کسی که با شما صحبت میکنه جوا بدید تمام

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام نباید اجازه میدادی اون خانم نسبتا محترم به همسر برادرتون و مادر برادر زادتون اینجوری بگه بنظر م ...

عزیزم طرف خوشش اومده خاستکاری کرده زشتم نیست  این ی چیزی ک ب من مربوطه ن ب کسی دیگه   نیمد ک بهم‌پیشنهاد بیشرمانه بدع

کاش کامنت اولمو با دقت میخوندی منم تو همون کامنت گفتم رفتارش تند بود! یعنی شماها اگر انقدر سخیفانه و ...

میخوای ریپلای نشی کامنت نزار!

سوال پرسیدی حوابت رو ندم؟؟؟؟

سخیفانه کجا بود؟😐😐😐😐😐😐😐

طرف محترمانه خواهرشو فرستاده جلو مادر ایشون هم جواب منفی داده تمام شد و رفت

اسی و مادرش سخیفانه نمیدوننش بعد شما میگی سخیفانه!

شما چه تشریفاتی باید براتون برگزار کنن برای خواستگاری تا سخیف ندونیش؟😂

ممنون میشم ریپلای نکنی❤

مثل خودت

یعنی شان یک خانواده اینه که این بحث به این مهمی تو اون مکان بگن ، اگه ادم محترمی بود همچین کاری نمیک ...

منم با روششون موافق نیستم اما ابن موضوع درباره استارتر بوده نه ایشون . من بودم اجازه میدادم استارتر خودش واکنشی که مناسب میدونه نشون بده.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چون ب نظرم حق با زنه بود ب جورایی تو کار منم فضولی کرد چرا زنه رو جر بدم خودشو بیشتر سبک کرد چون ز ...

دیگه نرود میخ آهنین در سنگ شما یه نظر داری که بهش قانعی زندگی خودتم هست هر طور مایلی منم نظر خودم و دارم که خیلیم مهم نیست ولی من گفتنی هارو گفتم امیدوارم موفق سربلند سفید بخت بشی عزیزم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

میخوای ریپلای نشی کامنت نزار!سوال پرسیدی حوابت رو ندم؟؟؟؟سخیفانه کجا بود؟😐😐😐😐😐😐😐طرف محترمانه ...

نگو از خودشون تو کاخ سفید خاستگاری میکنن قبلشم تاج  طلا رو سرشون میذارن  

کجاش زشته محترمانه خاهرشو فرستاد من نفهمیدم زشتیش کجاس

عزیزم شما حالیت نیست ؟ یچیزای قاعده و رسم رسوم خودشو داره باید بیان در خونتون یا شماره خانوادت گیر بیارن اجازه بگیرن بیان برای امر خیر خدمتتون نه اینکه همینجوری یهویی اونم کجاا..

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

منم با روششون موافق نیستم اما ابن موضوع درباره استارتر بوده نه ایشون . من بودم اجازه میدادم استارتر ...

دقیقا منم حرفم همبنه ک ب اون چ ربطی داره دقیقا دخالت کردن تو کار من بود ب من توهین کرد

همجبن میگی انگار از خودتون تو کاخ سفید خاستگاری کردن

نه ولی گویا ولیعهد انگلیس و زن داداشت رد کرده که به شما برخورده! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2810