2777
2789
عنوان

کی با ای وی اف بچه دار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
بسلامتی عزیزم.ان شاالله این دوران به خوشی بگذره برات.ببخشید الان چه قرق مکمل یا ویتامینی میخوری ؟فقط ...

ممنونم گلم و همچنین خودت🌹من تا هفته ۷مولتی میخوردم دیگه ویارم شدید شد دکترم گفت فقط اسید فولیک بخور و چون بدنم کم میاورد هر۳/۴روز یکبار سرم میزنم به سرمم ویتامین میزنن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ممنونم گلم و همچنین خودت🌹من تا هفته ۷مولتی میخوردم دیگه ویارم شدید شد دکترم گفت فقط اسید فولیک بخور ...

سرم رو دکتر برات مینویسه؟منم مولتی ویتامین می‌خوردم ک دکتر گفت فعلا نخور ولی فولیک اسید هم نداد و گفت ده روز دیگه بیا سونو تا وضعیت جنین ها رو دوباره ببینم

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرم رو دکتر برات مینویسه؟منم مولتی ویتامین می‌خوردم ک دکتر گفت فعلا نخور ولی فولیک اسید هم نداد و گف ...

بله گلم من هرچی میخوردم معده م پس میزد،ویار شدید داشتم و همش بیحال گوشه خونه بود

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
سرم رو دکتر برات مینویسه؟منم مولتی ویتامین می‌خوردم ک دکتر گفت فعلا نخور ولی فولیک اسید هم نداد و گف ...

انشالا که صدای قلبشون قشنگشونو میشنوی،بخاطر لکه بینی دکترت چی داد؟؟

بله گلم من هرچی میخوردم معده م پس میزد،ویار شدید داشتم و همش بیحال گوشه خونه بود

من دارو هورمونی زیاد دارم دیشب هم خوردم بالا آوردم ولی مجبورم بخورم. هر روز هم آمپول پروژسترون و انوکساپارین باید بزنم ک تا پایان بارداری فک کنم باید بزنم. خدا خودش این دوران رو به راحتی و سلامت بگذرونه برامون ان شاالله 

انشالا که صدای قلبشون قشنگشونو میشنوی،بخاطر لکه بینی دکترت چی داد؟؟

قبلا شیاف پروژسترون میزدم روزی سه تا. الان روزی دو تا آمپول پروژسترون بهم داده و یه دونه هم شیاف گفت بذار

آمپول انوکساپارین رو هم اضافه کرد ک برای خون‌رسانی بهتر ب رحم و رقیق شدن خونه هر روز اینم باید تو شکم بزنم

قبلا شیاف پروژسترون میزدم روزی سه تا. الان روزی دو تا آمپول پروژسترون بهم داده و یه دونه هم شیاف گفت ...

عزیزم چقدر تو سختی هستی،من دوتا آمپول یک سرنگ رو دو بار به فاصله ی۱۰روز زدم میدونم چقدر بعدش درد داره،میدونم شیاف خیلی اذیت کننده س،امپول دور ناف هم که میزنی،خدا تو دلی رو برات حفظ کنه

عزیزم چقدر تو سختی هستی،من دوتا آمپول یک سرنگ رو دو بار به فاصله ی۱۰روز زدم میدونم چقدر بعدش درد دار ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرت.ان شااله برای خودتم بخیر و خوشی بگذره