2777
2789
عنوان

کی با ای وی اف بچه دار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
چرا بعضیا اولین بار میشن دوستم اولین بار دوقلو شد بعد یازده سال شوهرش عمل کرد دوسال بعد باردار شد شه ...

یعنی الان سه تا بچه دار.دوقلو ای وی اف و یکی طبیعی؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
بسلامتی عزیزم.خدا فرزندانت رو حفظ کنه.منم تازه انتقال ام مثبت شده و دوقلو دارم. خیلی میترسم.هم ویار ...

گریه تو بدتر اذیت میکنه اونارو . ب حرف بقیه گوش نکن . این حرفا چرته عزیز من . ب خودت برس استراحت کن ب هر حرفی هم گوش نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم.خدا فرزندانت رو حفظ کنه.منم تازه انتقال ام مثبت شده و دوقلو دارم. خیلی میترسم.هم ویار ...

عزیزم چه کار کردی مثبت شد ؟

فک نکن کاری کنی حرف هست کدوم مرکز رفتی

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
34 سالگی آی وی اف کردم، دخترم یک سالشه الان طبیعی باردارم

بسلامتی عزیزم. پس بلافاصله بعد ای وی اف و زایمان خودتون طبیعی باردار شدین. منم ۳۴سالم و تازه انتقال ام مثبت شده و خیلی دلم گرفته از حرف مردم

یعنی الان سه تا بچه دار.دوقلو ای وی اف و یکی طبیعی؟

نه دیگه همون دوقلو ivf

اما فامیل ما ivf کرد اولین رو دختر یک ساله نشده بود که دومی پسر طبیعی شد 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
عزیزم چه کار کردی مثبت شد ؟فک نکن کاری کنی حرف هست کدوم مرکز رفتی

کار خاصی نکردم یه هفته تقریباً استراحت نسبی ولی کارای روزمره و سبک رو انجام میدادم.هر روز هم نشاسته تو آب حل میکردم می‌خوردم.البته چند سال ک خودم یه اصلاح سبک کوچولو دارم مثلا چند ساله شیرینیجات نمی‌خورم و هر روز تقریباً پیاده روی میرفتم و...پیاده روی قبل انتقال منظور هست

آخی.تو چند ماه؟علتش چی بود

همون ماه اول ...نمیدونم با این ک استراحت کرد ولی نشد

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

عزیزم اول که بت تبریک میگم ان شاالله دوران بارداری رو بسلامت بگذرونی و بچهای گلت رو سالم بغل بگیری

دوم ، ب این حرفا گوش نکن! کی گفته بچهای ای وی اف طبیعی نیستن؟‌یکی از اقوام‌ما با ای وی اف باردار شد خداروشکر بچش هم سالمه هم طبیعی .. با این حرفا الکی ب خودت استرس نده و خودتو اذیت نکن .. فقط ب حرف دکترت گوش کن.. قرآن بخون صلوات بفرست تا آرامش پیدا کنی گلم

عزیزم اول که بت تبریک میگم ان شاالله دوران بارداری رو بسلامت بگذرونی و بچهای گلت رو سالم بغل بگیریدو ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرت

عزیزم اول که بت تبریک میگم ان شاالله دوران بارداری رو بسلامت بگذرونی و بچهای گلت رو سالم بغل بگیریدو ...

ببخشید فامیلتون بچه‌ اش چند سالش هست

عزیزم مباااارکه😍خب گلم احتمالا شماهم مث من هماتوم داری فقط استراحت و شیاف شبانه جوابه،ویار طبیعیه تازه دوقلویی که دیگه بدتر،نترس منم مث خودت شدم خداروشکر رفع شد،بچه هایی که از طریق آی وی اف تشکیل میشن اتفاقا خیلی هم سالم هستن چون از بهترین تخمک و بهترین اسپرم هستن،چه از نظر زیبایی وچه از نظر سلامتی مثل بقیه بچه ها هستن،خدا دوس داشته با آی وی اف به شما بچه بده،به بقیه چه،احتمالا ویارت شدید میشه تو یه تایمی ،احتمالا باید سرُم بزنی،ب کمپلکس و امپول دمیترون تا بدنت کم نیاره

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عزیزم مباااارکه😍خب گلم احتمالا شماهم مث من هماتوم داری فقط استراحت و شیاف شبانه جوابه،ویار طبیعیه ت ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی ات.شما ای وی اف کردین؟الان تو سیکل هستین؟یا بچه‌هاتون ب دنیا اومدن؟

ممنونم عزیزم از راهنمایی ات.شما ای وی اف کردین؟الان تو سیکل هستین؟یا بچه‌هاتون ب دنیا اومدن؟

عزیزم من با ای یو آی باردار شدم،گفتم قبل اینکه وارد سیکل ای وی اف بشم یه بار دیگه ای یو ای کنم،توی تاپیکم هس میتونی بخونی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عزیزم من با ای یو آی باردار شدم،گفتم قبل اینکه وارد سیکل ای وی اف بشم یه بار دیگه ای یو ای کنم،توی ت ...

بسلامتی عزیزم.ان شاالله این دوران به خوشی بگذره برات.ببخشید الان چه قرق مکمل یا ویتامینی میخوری ؟فقط فولیک اسید میخوری یا مولتی ویتامین هم میخوری؟

2810