2777
2789

مهصوصا پسرم کوچیک پنج سالش .میره پیش دبستانی خیلی دوست نداره ودلتنگ من میشه اونجا مدیرشونم خیلی بداخلاق دیدم همش داد میزنه سر بچه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه تو لوس بار نیار مخصوصا که پسره

ول کن بذار‌مستقل بشه

مدیر اون دوتا دادم نزنه که بچه ها سوارش میشن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دیگه ببینین دوازدهم چی میکشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مثل من دخترم میره پیش  ۵ساله هست میگه مامان کلاس خیلی زیاده خسته میشم 

فک‌کن بچه‌ یک ساعت  باید سر کلاس بشینه 

😩

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

برادر منم کلاس سوم یک معلم سگی داره هرشب تو خواب گریه میکنه داداشم ریزه میزه ساکت مظلومه 😔

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
پسر منم ۹۸ هستش پیش دبستانیهاز ۸ صبح تا ۱:۳۰دلم همش براش تنگ میشهخودشم با اکراه میره مجبوری😔

چقد زیاد

پسر من ۸ونیم تا ۱۱ونیم

بچه ۵ساله خسته میشه اونهمه بشینه سر کلاس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسر منم ۹۸ هستش پیش دبستانیهاز ۸ صبح تا ۱:۳۰دلم همش براش تنگ میشهخودشم با اکراه میره مجبوری😔

تا ۱ونیم چراا

چه خبرههه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2810