خانوم_لوبیاا مدیر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 181 عنوان میرم زبان افسردگی میگیرم بخدا مردم از کجا میارن | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست میرم کلاس زبان بعد هر جلسه ای که میرم هیچکی لباس تکراری نمیپوشه شاید دو سه نفر که خودم جز اون دو سه نفرم مردم از کجا میارن میتونن این همه لباس بخرن؟منی که لباسام واسه دوسه سال پیشه هنوز دارم میپوشم! دیروز | 22:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_لوبیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 181 من مانتوی ۷سال پیشم راهم دارم گاهی میپوشم از نظرم اصلا اشکالی نداره از نظر منم اشکالی نداره ولی ...
خانوم_لوبیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 181 اره حقوقا شاید یکی باشه ولی خب شاید اونا قسطی چیزی ندارن یا مثلا لباسشون براشون خیلی مهمترهمن خودمم ... اگه من بزرگ خونه بودم قطعا همچین تصمیمی میگرفتم که فقط لباس بخرم و برام مهم باشه اما تو خونه ی ما اینطوری نیست
خانوم_لوبیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 181 ببین قبول دارم که استایل کردن میتونه هیجان زدت کنهاز حق نگذریم واقعا کار باحالیهولی خب به چشم یه پوئ ... هعی کاش مردم اینو میفهمیدن واقعا داره عذابم میده این موضوع نداری!
خانوم_لوبیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 181 در مورد خانمها نمیدونم ولی من با آقایون پولدار که سر و کار داشتم اینقدر درگیر لباس و ظاهرشون نیستن. ... اره کلا مردا اینطوری ان ولی بهضیاشون خیلی براشون مهمه که چی بپوشن چی نپوشن
بانو_banoo عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 451 اره بخدا بعدا مینالن که ما نداریم حتما حراجی های شهر رو بلدن، فروشگاههای زیادی هست ک چند وقت یکبار حراج میزنن.منم اکثر لباسام توی حراجی ها خریدم جنس خوبی هم دارن خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3037 ببین اولاش دقت نمیکردم اما به مرور زمان فهمیدم اونا هر روز دارن یه چی میپوشن ادم خجالت میکشه برای چی خجالت؟ هر کسی اولویت اش تو زندگی یه چیزه. Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3037 نمیشه نبینی بقیه چی پوشیدن مگر اینکه از اول تا آخر کلاس سرت رو بندازی پایین که چنین چیزی ممکن نیست من دقت نمیکنم و اصلا یادم نمیمونه. منظورم این بود. Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
khoda_barayam_bas_as عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 3686 برند نه نمیدونم والا هر وقت که لباسی میخرم بابام میگه بالا یه تومن نباید بگیری چن سالته