2777
2789
عنوان

میرم زبان افسردگی میگیرم بخدا مردم از کجا میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اونا چقد حقوق دارن ماهم همونو داریم ولی بخدا هنوزه که لباس زمستونی نخریدم امسال

اره حقوقا شاید یکی باشه 

ولی خب شاید اونا قسطی چیزی ندارن 

یا مثلا لباسشون براشون خیلی مهمتره

من خودمم دقیقا همینم 

لباس خیلی خیلی برام مهمه 

حتی اگه پولی ته حسابم نمونه باید لباس جدید داشته باشم 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
برند نه نمیدونم والا هر وقت که لباسی میخرم بابام میگه بالا یه تومن نباید بگیری

حالا اونا رو نمیدونم ولی من خودم ترجیح میدم کم بخرم ولی کیفیت‌ بالا داشته باشه

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
اصلا نگاه نمی‌کنم‌ کی چی پوشیده؟ که بخوام بفمم تکراری بود یا نه. بیکاری دقت می‌کنی برای خودت دغدغه د ...

نمیشه نبینی بقیه چی پوشیدن مگر اینکه از اول تا آخر کلاس سرت رو بندازی پایین که چنین چیزی ممکن نیست

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

وای منم پرام ریخته یعنی هی جدید میخرن چجوریاس یا قدیمیه یا قسطیه یا با تخفیفه شایدم ما بدبختیم ولی ا ...

افرینننن 

بعد خیر سرمون پایین شهریم همه واسه ما در داف شدن 

قبلنا اصلا اینطوری نبود الان بخدا نمیمینم لباس تکراری تو همکلاسیام

ببین قبول دارم که استایل کردن میتونه هیجان زدت کنه

از حق نگذریم واقعا کار باحالیه

ولی خب به چشم یه پوئن مثبت بهش نگاه کن

حالا که امثال من و شما شرایطشو نداریم اینطور زندگی کنیم خودمونو اینطور توجیه میکنیم که مصرف گرا نیستیم/مدرنیسم بازی درنمیاریم/به محیط زیست اسیب نمیزنیم و ...🌝 

در مورد خانمها نمیدونم ولی من با آقایون پولدار که سر و کار داشتم اینقدر درگیر لباس و ظاهرشون نیستن. یعنی ظاهر خیلی معمولی. طرف ماهی چند میلیارد درامد داره. کارخونه داره با یه پیراهن و شلوار معمولی میاد. ماشینش هم تویوتا کمری برای یه قرن پیشه. ظاهرش خیلی ساده است.

اصلا نگاه نمی‌کنم‌ کی چی پوشیده؟ که بخوام بفمم تکراری بود یا نه. بیکاری دقت می‌کنی برای خودت دغدغه د ...

ببین اولاش دقت نمیکردم اما به مرور زمان فهمیدم اونا هر روز دارن یه چی میپوشن ادم خجالت میکشه 

2810