2777
2789
دیگه آیه الکرسی زیاااااد میفرستم😄و اینکه معاونین همه در حیاط هستند

معاون اجرایی که از دفترش بیرون نمیاد پرورشی دنبال این مسابقه و سرود و... هست می مونه یه آموزشی

به هر حال مدیریت خیلی سخته مامان من مدیر بود واقعا سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مدیرهام استرس دارنمن فقط فکر میکردم مدیرها رو افریدن گیر به معلما بدن😂

نه بابا ،آذر ماه بازرس از استان میاد یه عالمه کاغذ بازی باید آماده کنیم.کلاس دوما  درسشون ضعیف بود رفتم کلاسشون .سوما عالی بودن پنجما نصفی خوبن ششما ...چهارما....شماتت میکنن

من متوسطم پارسال سال اولم بود فک کن با بچه های بزرگ که فقط منتظرن سوتی بگیرن سروکار داشتم شما که ابت ...

هفته پیش یکی از بچه ها مداد فرو کرد تو چشم یکی دیگه یه کم قرمز شد سرکلاس

یعنی من مردم و زنده شدم انقدر به مدیر و مادر بچه گفتم شرمندم😭

مگه بچه ی ۸ساله هم اخه اینکارارو میکنه

من فک میکردم فقط بچه های خودم که ۲ ۳ سالن نباید مداد دستشون داد و مواظب بود

معاون اجرایی که از دفترش بیرون نمیاد پرورشی دنبال این مسابقه و سرود و... هست می مونه یه آموزشیبه هر ...

اموزشی و پرورشی هر دو تو حیاط می چرخند

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
جالبه پس مدیرام ناراحتنهممون ی مشت آدم ناراحتیم دور هم جمع شدیممعلم مدیر معاون دانش آموز🤣🤣

من امسال انگیزه وعشق و شور اشتیاقمو بعداز ۲۲سال اداره له کرد ،از بین برد ،نابودم کردن 

هفته پیش یکی از بچه ها مداد فرو کرد تو چشم یکی دیگه یه کم قرمز شد سرکلاسیعنی من مردم و زنده شدم انقد ...

نگران نباش اینها بیمه هستند

پرورشی وظیفه اش چرخیدن نیست به هر حال خدا به همه مون قدرت بده وظایف مون رو درست انجام بدیم شرمنده او ...

من به معاونین گفتم زنگ تفریح اولویت دانش آموزان هستند نه کار دیگه ای

من از مسئولیت سنگین می ترسممثلا ۳۰۰تا دانش آموز مسیولیت اش با آدم هست یکی شون زخمی بشه تو حیاط اولیا ...

من اول 

صبح تو 

صبحگاه میگم اول از همه دعای فرج همه باهم بخونن ،تودلم میگم این هفته همه رو به امام زمان میسپارم

بیمه الکی هست هیچی به بچه نمیدن

به هر حال همکارمون تا این اندازه نباید نگران باشن

هنوز سال اولشونه و به آیین نامه اجرایی مدارس آگاه نیستند

2810