2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به معاونین گفتم زنگ تفریح اولویت دانش آموزان هستند نه کار دیگه ای

خب پرورشی کارش واقعا زیاد هست مخصوصا تو این دوره ای که داخل اش زندگی می کنیم بخشنامه های مختلف بعد بازرسی که از اداره میاد معاون طفلک باید پوشه درست کنه سرود و مسابقات قرآنی و فرهنگی 

آموزشی سبک تر هست کارش 

خب پرورشی کارش واقعا زیاد هست مخصوصا تو این دوره ای که داخل اش زندگی می کنیم بخشنامه های مختلف بعد ب ...

اتفاقا آموزشی کارش خیلی بیشتره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
اذیتم کردن ،جایی که میخواستم به زور دادن به کسی که نصف من سابقه داشت شاید کمتر ....خیلی ناراحتم خیلی ...

اخی

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره.💙🤝🏼

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
من اول صبح تو صبحگاه میگم اول از همه دعای فرج همه باهم بخونن ،تودلم میگم این هفته همه رو به امام زما ...

مامانم منم مثل شما بود خداروشکر بازنشسته شد راحت شد طفلکی انشاالله شما هم بازنشسته میشی راحت میشی

پرورشی وظیفه اش چرخیدن نیست به هر حال خدا به همه مون قدرت بده وظایف مون رو درست انجام بدیم شرمنده او ...

بله توی شرح وظایف همه معاونین باید با آموزشی همکاری کنن .اگر مشکلی به دادگاه برسه مدیر وکل معاونین رو در بر میگیره

اتفاقا آموزشی کارش خیلی بیشتره

من دبیر هستم مدارس مختلف میرم 

بعد تو تمام اون مدارس بدون استثنا پرورشی فقط داره این ور میره اون ور میره ثبت نام مسابقه ضبط سرود راهپیمایی عکس و... آموزشی بیشتر یا تو حیاط هست یا میاد با ما حرف میزنه تو اتاق دبیران 

این ده تومن هم میشه پول بعضی وقتا که نمیرسم ناهار درست کنم و از بیرون میگیریم واقعا خیلی کمهتازه تو ...

منم همین بودم مدام در حال کاردستی درست کردن یا طرح کردنه بازی و درست کردنه تزئینات در و دیوار مدرسه.درست میشه ان شاالله نگران باش

2810