2777
2789
من تک فرزندم چیز خوبی نیست البته همسرم تک فرزند نیست ولی خب من انگار جز خونه مامانم بابام جایی نیست ...

عزیزم فکر کردی بقیه هفت روز هفته رو خونه فک و فامیلشونن؟ هر روز خونه ی یکی؟ نه باور کن اینجوری نیست یعنی اصلا بهش فکر نکن و بابتش خودت رو ناراحت نکن

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

شانس من اینجوری بودوای ازش نفرت داشتم فقط مامانم هولم میداد جلو میگفت شرایطش خوبه چرا از دست بدیشنمی ...

اینجوری آن کهههه واهایییی چشم همه به منهههه 

من تککککک پسرشونمممم 

قراره برام پسررررر بیاری که ادامه پیدا کنیمممم 

برا پسر تکککککک فرزند میدونی چیکارااااا میکنن 

دست و پا میشکونن 

فلان میکنن براش بیسار میکننن 

واییییی متنفرممممم ازشون

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مثلا خاله و عمو و دایی و عمه تا کمک بخوای سریع دست و پا میشکونن و کمک میدن خیلی خوش خیالی خواهر ...

اخه میدونی باااااااازم رو زدن ب برادر و خواهر خودت خیییییلی بهتر تا بعد عمری که ندیدی  مثلا کارت گیر باشه خدای نکردهههههه مجبور بشی حتی زنگ بزنی ب خاله دایی عمو و کسی ...

اینجوری آن کهههه واهایییی چشم همه به منهههه من تککککک پسرشونمممم قراره برام پسررررر بیاری که ادامه پ ...

نبابا این مامانشم زیاد محل نمیداد بهش

خیلی مودب بود میگفت خونتونو دور می گیرم دوری و دوستی همش میگفت پسرمو به بزرگی خودت ببخش نمیفهمه

ولی پسره مرد نبود اصلاا وایب مردانگی نداشت

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
عزیزم فکر کردی بقیه هفت روز هفته رو خونه فک و فامیلشونن؟ هر روز خونه ی یکی؟ نه باور کن اینجوری نیست ...

من عادت کردم ولییی گاهی مریض میشم و خسته میشم و هیچ کس نیست عملا خودمم و خودم نمی‌دونم شاید این تصور منه چون خواهر برادر ندارم و شما درست میگی

نبابا این مامانشم زیاد محل نمیداد بهشخیلی مودب بود میگفت خونتونو دور می گیرم دوری و دوستی همش میگفت ...

گی بوده بابا 

من یه پسره اومد خاستگاریم وای 

انگار اینو ریده بودن از آسمون برا من جوری که خودش فکر میکرد 

خیلیییی رو مخ بود 

چنان ریدممممم بهش گریه میکرد اون آخرا

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
گی بوده بابا من یه پسره اومد خاستگاریم وای انگار اینو ریده بودن از آسمون برا من جوری که خودش فکر میک ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب کردی

کاش منم همینجوری رفتار می کردم باهاش

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب کردیکاش منم همینجوری رفتار می کردم باهاش

وی وی پسره ریقو 

60 کیلو بود گوه خوری هم میکرد 😑😑

این باز چاق بود۱۸۰ قد۹۰‌وزن

بابا این شبیه چکی بود ساعت 7 صبح برگشت خورده 

چنانننن رو مخ بود 

انگل به درد نخور