مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 عنوان زخم روده وخونریزی 82 بازدید | 23 پست سلام دوستان لطفاکسایی که سابقه این بیماری رودارن میشه علائمتون رو بگین واینکه خوب شدین یانه؟؟؟ دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5471 منظورت شقاقه؟ ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 منظورت شقاقه؟ نه عزیزم زخم روده یافکرکنم اسم دیگش کولیت اولسترا باشه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 اول باید بری کونولوسکوپی ببینی مشکل از کجاست خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 اول باید بری کونولوسکوپی ببینی مشکل از کجاست رفتم از زخمای رودم نمونه برداری کرد فرستاد پاتولوژی تاجوابش بیاد یک سری داروهم بهم داده مثل انما آساکول
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 رفتم از زخمای رودم نمونه برداری کرد فرستاد پاتولوژی تاجوابش بیاد یک سری داروهم بهم داده مثل انما آسا ... یبوست داری؟ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 یبوست داری؟ نه مدفوعم شل بود اما بعدازهربار دفع که بادرد وکلی دردسرو خونریزی همراه بود بازم حس میکردم رودم خالی نشده
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 نه مدفوعم شل بود اما بعدازهربار دفع که بادرد وکلی دردسرو خونریزی همراه بود بازم حس میکردم رودم خالی ... ینی شکلش منجسم نبود؟جواب کونولوسکوپیت اومده؟دکتر گفت کولیت داری؟ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 ینی شکلش منجسم نبود؟جواب کونولوسکوپیت اومده؟دکتر گفت کولیت داری؟ کولونوسکوپی رو تومطب خود دکتر انجام دادم آره دکتر گفت رودت زخمه واحتمال کولیت دادولی نمونه گرفت ببینه نیاز به جراحی هست یانه.شماهم این مشکل رو داری؟؟
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 ینی شکلش منجسم نبود؟جواب کونولوسکوپیت اومده؟دکتر گفت کولیت داری؟ آره تیکه تیکه یا دربیشتر مواقع رشته ای وباریک
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 کولونوسکوپی رو تومطب خود دکتر انجام دادم آره دکتر گفت رودت زخمه واحتمال کولیت دادولی نمونه گرفت ببین ... اره منم کولیت دارمایندفه دکتر برام کونولوسکوپی و اندوسکوپی نوشت ،ولی دیگه نرفتمشروع کردم سالم خوریآب خوردممیوه های فیبر دار خوردمالان حالم خیلی بهترهمن همش خونریزی داشتم سالی یه بار هم این موقع ها عود میکرداما شکره خدا الان خیلی بهترم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 آره تیکه تیکه یا دربیشتر مواقع رشته ای وباریک عزیزم سالم خوری رو شروع کنآب زیاد بخورزیاد زور نزنانشاالله خوب میشیو جواب نمونه ات هم مشکل نداره ♥️ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 اره منم کولیت دارمایندفه دکتر برام کونولوسکوپی و اندوسکوپی نوشت ،ولی دیگه نرفتمشروع کردم سالم خوریآب ... شماکولونوسکپی ندادین؟؟
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69934 شماکولونوسکپی ندادین؟؟ دادم که گفت کولیت داری دیگهیکی وسط روده ام یکی هم قسمت انتهایی زخم بودمیگم باز دوباره برام نوشت گفت باید معده و روده تو بررسی کنم ولی دیگه نرفتم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 87 عزیزم سالم خوری رو شروع کنآب زیاد بخورزیاد زور نزنانشاالله خوب میشیو جواب نمونه ات هم مشکل نداره ♥️ دارم رعایت میکنم ممنونم عزیزم انشاالله