2777
2789
عنوان

غذاهای رستوران🤐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منو که جلوتون میذاره اسامی ش رو نوشته و اکثرا هم مواد تشکیل دهنده ش هم مینویسن ولی یه سری از فست ...

خب خیلیا دارن ولی از قبلش میگ چی میخوریی اون موقعه ک جلوم نیست چیزی یه بار فکر کردم چی بگم از شانسم کنسل شد😂

پیتزا مرغ و گوشت که مشخصه 

پپرونی همونه که روش تیکه های گرد کالباس داره 

رست بیف همون گوشته که گوشت هاش ریش ریشه

مخلوط هم ترکیب مرغ و گوشته 

مخصوص هم که بیشتر جا ها همون سوسیس و‌ کالباسه

غذاهای فست فودی رو ک نمیدونی بگو هرچی میخوری برا منم بگیر یا از قبلش تو نت بژن اسم پیتزاها و عکسشونو ببین..مثلا پیتزا گوشت یا پپرونی یا ساندویچ...

غذاهای سنتی هم ک کوبیده و جوجه و اینا دیگ

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
فدات شم تو خوب باشی منم خوبم گل گلابم❤️این چندروزی ک ندیده بودمت خیلی دلم برات تنگ شده بود

عزیزمی🫂

متاسفانه خیلی کم میرسم بیام سایت منم دلم تنگیده بود🥲❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
پیتزا مرغ و گوشت که مشخصه پپرونی همونه که روش تیکه های گرد کالباس داره رست بیف همون گوشته که گوشت ها ...

😘بلخره یکی ساده توضیحش داد البته یادم بگیرم یادم میره 

2810